Tukan Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzien dybry juz po zlociku(przynajminmej dla mnie) Dzieki wielkie za zlocik
lukaszg8 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Witam:)) Dzisiaj się raczej zjawie na spociku a co do ankiety to zagłosowałem ze bez zmian wydaje mi się że niedziela wieczorem to idealna pora na takie cos pzdr
boseron Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Witam:)) Dzisiaj się raczej zjawie na spociku a co do ankiety to zagłosowałem ze bez zmian wydaje mi się że niedziela wieczorem to idealna pora na takie cos pzdr pewnie jestes singlem i dlatego tak piszesz, ktos kto ma rodzine niestety niedziela to jedyny czas który mozna jej poświęcić bo w tygodniu jest za mało czasu. Cuber ciekawe co Cie skłoniło do założenia ankiety czyżby na zlocie zasięgnałeś opini jak to jest w innych województwach ? zmiana dnia tygodnia to dobry pomysł , ja głosowałem za czwartkiem.
jurekkrak Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wszystkim z Krakowa wielkie dzięki za zlot . Już się mogę zapisać na następny tylko kto zapisuje :decayed:A co do terminów spotów głosuję na bez zmian u mnie dni oprócz niedzieli to zapier...... w robocie .
david_n Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dotarł. Dzieki ludzie za MEGA impreze :kox: siema heniu...
ykk Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dotarł. Dzieki ludzie za MEGA impreze :kox: siema heniu... http://www.youtube.com/watch?v=S4XXg28KJeM hehe
jarko Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Z pozdrowieniami dla ekipy Krakowskiej :gwizdanie: _________________________________________________ Oddałem głos na czwartek, wtorek również może być
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 widzę że pijacka ekipa już wróciła
PABLO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 widzę że pijacka ekipa już wróciła Ciekawe ile jeszcze mają % w sobie Co do dnia spotów to ciekawy pomysł ale czy to przejdzie to ciężko powiedzieć bo już kilka razy był omawiany temat. Ja też jestem za innym dniem spotów
PABLO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja zastanawiam się nad wtorkiem lub czwartkiem :gwizdanie: Ok trzeba się zbierać na spota.
nex Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 http://allegro.pl/item972189255_chromowane_felgi_brock_5x112_mercedes.html jak się jeździ na kołach 255?
Cuber Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Ja głosuje za Wtorkiem myśle ze jednak Niedziele trzeba zmienić , wielu osobą nie pasuje ta opcja
david_n Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja głosuje za Wtorkiem myśle ze jednak Niedziele trzeba zmienić , wielu osobą nie pasuje ta opcja mnie to wsio ryba, niech bedzie wtorek
ykk Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja wole we wtorek, bo w tygodniu jestem w KRK, a w niedziele to nie zawsze
Rekomendowane odpowiedzi