PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PABLO Ty piszesz ciągle do mnie na gg?? Jak masz nowy numer gg to mi nie dochodzą wiadomości bo mam stare. Widzę tylko że ktoś próbuje się skontaktować z numeru wyższego niz 1700000 którego nie obsługuje moje gg Nie to nie ja piszę choć mam nowy nr. Do Ciebie nie mam numeru bo straciłem kontakty. za brak tolerancji dla kolegów [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 11:17_________________________________________________ PABLO Ty piszesz ciągle do mnie na gg?? Jak masz nowy numer gg to mi nie dochodzą wiadomości bo mam stare. Widzę tylko że ktoś próbuje się skontaktować z numeru wyższego niz 1700000 którego nie obsługuje moje gg Nie to nie ja piszę choć mam nowy nr. Do Ciebie nie mam numeru bo straciłem kontakty. za brak tolerancji dla kolegów Cuber chyba Ci się coś pomyliło :gwizdanie: Odpowiedziałem wyraźnie na pytanie że to nie ja pisałem do niego na gg bo nie mam do niego numeru choć jak piszę do osób które mają stare gg to się pojawia właśnie takie info!!! A co ty teraz zrobiłeś to kompletnie nie mam pojęcia i widocznie nie zrozumiałeś sytuacji! Dlatego nadanie mi ostrzeżenia jest bezpodstawne i proszę mi je usunąć.
Tukan Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema,fajnego kropa masz pablo :gwizdanie:
nex Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: PABLO nie masz tolerancji, nie masz mojego numeru-nie tolerujesz mnie :polew:. KROPA Pomyłeczka pewno
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema,fajnego kropa masz pablo :gwizdanie: No super kropek Tukan zapytam się Ciebie zaraz czy piszesz do mnie czasem na gg bo mi przychodzi milionowy nr który próbuje się skontaktować ze mną. Odpowiedz mi normalnie tak samo jak ja nex'owi to też dostaniesz kropka
nex Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: PABLO nie spinaj się, poprostu więcej tolerancji
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: PABLO nie spinaj się, poprostu więcej tolerancji Nie spinam się tylko dziwie się co to on "nawidziwiał" Cóż każdy się czasem może pomylić
Tukan Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: PABLO nie spinaj się, poprostu więcej tolerancji :polew: Mam stare gg i nie mam problemów
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cuber zabije Cię Dzisiaj 1 Kwietnia [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 12:21_________________________________________________ :polew: PABLO nie spinaj się, poprostu więcej tolerancji :polew: Mam stare gg i nie mam problemów Bo masz stare gg i wszystkim dochodzi info od Ciebie a ode mnie nie dostaniesz bo ostatnio pisałem do Ciebie to milczałeś
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: PABLO :laghing2: :laghing2: :laghing2: ale urwał
ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Buahahahahha :polew: :polew: :polew: PABLO :laghing2: :laghing2: :laghing2: ale urwał Ale to bylo dobre
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Widzieliście :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/bukowina_tatrzanska_2010_pogaduchy-t108421.0.html;msg1508308#msg1508308
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dawidn teraz by sie przydal jeszcze nizszy zawias u Ciebie...
david_n Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dawidn teraz by sie przydal jeszcze nizszy zawias u Ciebie... :D
Rekomendowane odpowiedzi