PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 PABLO nauczyłeś się tolerancji ? Jak cholera
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Co za dzień dziś był pełen emocji Najpierw KROPEK który dostałem będąc w pracy w MM, później szef kierowników mnie wkręcił informując że jutro czeka mnie poważna rozmowa z dyrektorem - no to ja "o rzesz f*ck no to po mnie :kwasny:" (od tygodnia zwolnili u mnie 4 osoby, w M1 11 osób a w Saturnie 10 - redukcja etatu) A na koniec próbowałem wkręcić Mariusza Jopa z Wisły Kraków sprzedając mu ch&jową nawigację ale nie chciałem robić bydła i sprzedałem mu dobrą navi
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale zarcik.. Nie rozumiesz.. Wjechał by w skałę zamiast w zakręt i po co miałbym go mieć na sumieniu
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale KOX :kox: Prawie jak na Bora Komorowskiego (HD) Ferrari 575 vs BMW M6 vs Audi RS6 FORD GT 1000KM :gwizdanie:
lukaszg8 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam o poranku Ja wczoraj zostałem wkręcony że ojcem zostane , a ja biedny nie zdajac sobie sprawy ze jest 1 kwietnia prawie sie sniadaniem udławiłem ale że kobiete mam nie brutalną szybko sprostowała sytuacje :D a potem to juz standardowo "gume złapałes" czy tam "czemu radia w samochodzie nie masz " ale juz byłem na to przygotowany ale z kolei jeden kumpel jak mu powiedzialem ze radia nie ma to zbiegał z 10 pietra na parking potem ja musiałem szybko uciekac jak wrócił
nex Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A na koniec próbowałem wkręcić Mariusza Jopa z Wisły Kraków sprzedając mu ch&jową nawigację ale nie chciałem robić bydła i sprzedałem mu dobrą navi oooo.. motyla noga!, ale żart!! hu hu hu :decayed: :polew:
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Widzieliście :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/bukowina_tatrzanska_2010_pogaduchy-t108421.0.html;msg1508308#msg1508308 :polew: :polew:
Italiano Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Najlepszego z okazji świąt http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZANOWA/media/FLASH/DYNGUS.swf
Rekomendowane odpowiedzi