Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 już tam zaraz kupiłeś :gwizdanie: demówke upalam póki co Ja kupiłem 10-tke to Ty kup Afryke
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 hehe inwestor Drugiego pada właśnie kupiłem i myślę nad jakąś gierą Testuje pokolei wszystkie dema
themOn Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 FIFA 2010 South Africa e tam, leży i się kurzy w szafie
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 a co to za gierka??? ja tez mam 2 PADY, moze w koncu cos upalimy na 4???? np fifa po dwoch??? :kox: :kox:
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Właśnie odkryłem tom clancy endwar :kox:
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 sciagbij sobie sabotaz, Demon w to napiera, wyglada ze daje rade. p.s. Themon wyszla juz jakas witaminka na mojego Ipoda??? wiesz cos??
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 siemka w tem zajefajny dzionek wreszcie można grilla odpalić
BrunoNH Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Siema, w koncu moge zasiasc do kompa i poczytac watki, od rana szukam powodu dwoch usterek w niuni po mechanikach....
mega13 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 http://www.moto.allegro.pl/item1067503038_opony_avon_zv5_225_45_17_prawie_nowe_2008.html myślałem że AVON robi kosmetyki a nie opony, :mysli: "renomowanej firmy" zapomniał dodać ze wśród producentów kosmetyków a nie opon...
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 czesc alkoholicy, dziwkarze i erotomani i cześć Pablo
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 buahahahah.... Czesc Psie cześć Pimpku
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 po krótkiej przerwie, człowiek pracuje w weekend a odrabia zaległości w nocy że na forum nie ma kiedy looknąć :gwizdanie: PABLO daj mu w ryj mu na spocie i się uspokoi Przecież on wie że ma to zapewnione na spocie przy mojej obecności Pablo ile masz lat???? No nie... Kolejna osoba chce mi w tym roku drugi raz złożyć życzenia, coś na gg się popierdzieliło i informowało innych że miałem dzisiaj urodziny KERCZI minęło ćwierć wieku Cholera mnie znowu nie będzie we wtorek na spocie bo po weekendzie mam wolny poniedziałek a we wtorek znowu praca Na kolejnych dwóch spotach jestem Dobrej nocy
Rekomendowane odpowiedzi