Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wszyscy śpią :?: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale dzis był fajny dzionek oby tak dalej, bo juz myślami jestem na wakacjach :naughty:

ktoś moze polecić fajne okolice w chorwacji bo tam sie wybieram, jakies namiary moze, byłem juz kilka razy ale zawsze jade w ciemno i zawsze jest :kox: ale co z polecenia to z polecenia.z góry dziękuje.

Opublikowano

:hi:

Jedz Boseron na poczatku sierpnia to sie trafimy :)

Opublikowano

Jedz Boseron na poczatku sierpnia to sie trafimy :)

no własnie jade poczatek sierpnia :naughty: gdzies na dalmacje

Opublikowano

:siema:

Robert , sprawdziłes mi te sprężyny do Cabrio ? :wink4:

Opublikowano

:siema:

Robert , sprawdziłes mi te sprężyny do Cabrio ? :wink4:

juz to robię

http://www.tvn24.pl/-1,1659587,0,1,polak-ukradl-perfumy-za--3-tys-euro,wiadomosc.html :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 11:42_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1659547,0,1,skarbowka-sciga-sprzedajacych-z-allegro,wiadomosc.html w końcu

Opublikowano

A nie chcę tak po prostu utopić 100 zł :wink4:

Przecież płaci się po przeglądzie, więc jeśli nie przejdzie to ty nie płacisz i wyjeżdzasz tak jak by Cie w ogóle tam nie było

Opublikowano

Przecież płaci się po przeglądzie, więc jeśli nie przejdzie to ty nie płacisz i wyjeżdzasz tak jak by Cie w ogóle tam nie było

napisałem to pare postów wyżej...

Opublikowano
Opublikowano

Witam ;d nowy jestem;p autko od 2 dni mam i chciałbym się zapytać czy jutro jest spocik w galerii Kazimierz czy jest on przeniesiony w inne miejsce?

Opublikowano

Chyba jednak utopi.

Przegląd to przegląd i nie ma znaczenia czy wyjdzie ok czy bad :embarrassed: płacisz za usługe a nie za swój sukces. Diagnosta tak czy siak wykonuje czynności za które normalnie kogoś za ciebie by skasował jeśli auto przeszłoby przegląd. To nie jego problem że masz nie sprawne auto. Jeśli to nie zaprzyjaźniony zakład do którego powiedzmy długo jeździsz który cię puści za frajer nie krojąc to normalnie przechodzisz cały przegląd (choćby na samym początku wyszła mina) całą ścieżkę a na końcu mówi ci co musisz naprawić aby dostać przedłużenie ważności przelądu. Jak to usuniesz to przyjeżdżasz on sprawdza to co miałeś usunąć już za frajer bo za przegląd zapłaciłeś wcześniej a tak to każdy by wyjeżdżał od jednego i jechal do rugiego że niby się może tam uda a tak ma cię już na haczyku oczywiście nie musisz do niego wracać możesz jechać po naprawie do innego ale wtedy znowu zapłacisz.

Witam ;d nowy jestem;p autko od 2 dni mam i chciałbym się zapytać czy jutro jest spocik w galerii Kazimierz czy jest on przeniesiony w inne miejsce?

Chyba w galerii ale czy ktoś będzie :( ostatnio frekwencja jest do bani nie wiem czy ta zmaina dnia spotkań to spowodowała czy ludziskom się nie chce ja może będę ale tak koło 8 bo wczesniej się chyba nie wyrobię ostatnio o tej godzinie już nikogo nie było

Opublikowano

Chyba jednak utopi.

Przegląd to przegląd i nie ma znaczenia czy wyjdzie ok czy bad :embarrassed: płacisz za usługe a nie za swój sukces. Diagnosta tak czy siak wykonuje czynności za które normalnie kogoś za ciebie by skasował jeśli auto przeszłoby przegląd. To nie jego problem że masz nie sprawne auto. Jeśli to nie "znajomy" który cię puści za frajer to normalnie przechodzisz cały przegląd (choćby na samym początku wyszła mina) całą ścieżkę a na końcu mówi ci co musisz naprawić aby dostać przedłużenie ważności przelądu. Jak to usuniesz to przyjeżdżasz on sprawdza to co miałeś usunąć już za frajer bo za przegląd zapłaciłeś wcześniej a tak to każdy by wyjeżdżał od jednego i jechal do rugiego że niby się może tam uda a tak ma cię już na haczyku oczywiście nie musisz do niego wracać możesz jechać po naprawie do innego ale wtedy znowu zapłacisz.

No to nie wiem. Może w BB jest inaczej.

Rok temu jak chciałem podbić przegląd w firmowej Ince to dopiero w 4 zakładzie mi przeszła przegląd. W trzech po przejściu całej ścieżki diagnostycznej mówili że nie mogą podbić ale w każdym przpadku mówili że jak auto nie przeszło badania to nie pobierają opłaty...

Opublikowano

Chyba jednak utopi.

Przegląd to przegląd i nie ma znaczenia czy wyjdzie ok czy bad :embarrassed: płacisz za usługe a nie za swój sukces. Diagnosta tak czy siak wykonuje czynności za które normalnie kogoś za ciebie by skasował jeśli auto przeszłoby przegląd. To nie jego problem że masz nie sprawne auto. Jeśli to nie zaprzyjaźniony zakład do którego powiedzmy długo jeździsz który cię puści za frajer nie krojąc to normalnie przechodzisz cały przegląd (choćby na samym początku wyszła mina) całą ścieżkę a na końcu mówi ci co musisz naprawić aby dostać przedłużenie ważności przelądu. Jak to usuniesz to przyjeżdżasz on sprawdza to co miałeś usunąć już za frajer bo za przegląd zapłaciłeś wcześniej a tak to każdy by wyjeżdżał od jednego i jechal do rugiego że niby się może tam uda a tak ma cię już na haczyku oczywiście nie musisz do niego wracać możesz jechać po naprawie do innego ale wtedy znowu zapłacisz.

Tomek nie płaci się za przegląd który nie przejdzie, gość Ci mówi co musisz zrobić żeby przegląd przeszedł i jak Ci wyda podbity dokument to wtedy się płaci.

Ja tak raz miałem bo podjechałem bez tłumika bo czekałem na nowy (chciałem sprawdzić czy przejdzie:P) i gość powiedział że wszystko ok tylko trza tłumika założyć :kox::decayed:

Opublikowano

Panowie skoro takie macie doświadczenia to OK ale logicznie rozumując to placisz diagnoście za info czy auto jest sprawne czy nie a nie za pieczatkę jego to w sumie hu.... obchodzi że masz feler wjeżdżasz na rolki itd. i to jest jego usluga za którą powinieneś zapłacić a to że auto jest niesprawne to już twoj problem czemu on ma za to ponosić starty przecież to nie jest usługa która go nic nie kosztuje ponosi straty energi za ew. czynsz itp. więc czemu ma ci robić "prezent" hu.... czy ty do niego wrócisz zrobionym autem i wtedy zapłacisz czy nie zrobisz jak Marek (a tak wiekszośc kombinuje) i pojeździsz od jednego do drugiego i w końcu któryś podbije a ta reszta będzie w plecy myślę że to jest sprawa umowan ale kroić na pewno mogą bo nie jest tak że tylko z pieczątką mogą brać za przegląd a to by właśnie ich prowokowało do puszczania aut z miną

Opublikowano

To już w takim razie zależy od gościa czy sobie powie za usługę/sprawdzenie nie podbitego przeglądu ja z takim czymś się nie spotkałem czy ktoś ode mnie znajomy.

Opublikowano

ale dzis był fajny dzionek oby tak dalej, bo juz myślami jestem na wakacjach :naughty:

ktoś moze polecić fajne okolice w chorwacji bo tam sie wybieram, jakies namiary moze, byłem juz kilka razy ale zawsze jade w ciemno i zawsze jest :kox: ale co z polecenia to z polecenia.z góry dziękuje.

www.vodice.pl pół Myślenic do niego jeździ bo gość od nas

Ja pojechałem w ciemno n aRiviere Makarską do Baski Vody i było zajebi.cie.

Pierwsze słysze zeby za niepodbity przegląd chcieli kasę :shocked: :shocked:

Opublikowano

To już w takim razie zależy od gościa czy sobie powie za usługę/sprawdzenie nie podbitego przeglądu ja z takim czymś się nie spotkałem czy ktoś ode mnie znajomy.

Pablo pomyśl masz taki zakład i powiedzmy przyjeżdża Ci w ciągu dnia 10 parchów i dwa pożądne auta i co zadowolony jesteś że większość dnia dymałeś pod autem za frajer bo to że do ciebie wrócą to hu... ich wie.

Ty masz przyjechać na przegląd sprawnym autem a to że w trakcie sprawdzenia wyjdzie feler to twój problem np. jak chcesz sobie sprawdzić czy masz luzy w zawieszeniu i gdzie (bo coś ci się tłucze i cię to wkur.. i nie wiesz co bo masz np. wielowachacz) to taka usługa wjechania na szarpaki kosztuje ok 20-25zł a przy przeglądzie miałbyś ją za free jak by się okazało że jest luz i dowód nie podbity no nie wiem jakbyś do tego podchodził gdybyś miał taką diagnostykę. Cena za przegląd jest narzucona ustawowo i nie mogą sobie liczyć ile chca tylko stawka jest jedna ale na pewno nie mają podane że nie mogą pobrać opłaty za to że auto zostało cofnięte bo jest nie sprawne to tylko ich dobra wola.

Opublikowano

Z tego co pamietam to u mnie tez tak jest ze płacisz nawet jak auto nie przejdzie przegladu.Mówią co jest do zrobienia naprawiasz wracasz i podbijaja :)

Opublikowano

Pablo pomyśl masz taki zakład i powiedzmy przyjeżdża Ci w ciągu dnia 10 parchów i dwa pożądne auta i co zadowolony jesteś że większość dnia dymałeś pod autem za frajer bo to że do ciebie wrócą to hu... ich wie.

Ty masz przyjechać na przegląd sprawnym autem a to że w trakcie sprawdzenia wyjdzie feler to twój problem np. jak chcesz sobie sprawdzić czy masz luzy w zawieszeniu i gdzie (bo coś ci się tłucze i cię to wkur.. i nie wiesz co bo masz np. wielowachacz) to taka usługa wjechania na szarpaki kosztuje ok 20-25zł a przy przeglądzie miałbyś ją za free jak by się okazało że jest luz i dowód nie podbity no nie wiem jakbyś do tego podchodził gdybyś miał taką diagnostykę. Cena za przegląd jest narzucona ustawowo i nie mogą sobie liczyć ile chca tylko stawka jest jedna ale na pewno nie mają podane że nie mogą pobrać opłaty za to że auto zostało cofnięte bo jest nie sprawne to tylko ich dobra wola.

Tak Tomek gdybym ja miał taki zakład to bym kazał wszystkim płacić za usługę może nie 100zł ale przynajmniej połowę z tego.