jurekkrak Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 witam wszystkich[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 21:40_________________________________________________Kerczi czyżbyś był zawalony gratami bo coś Cię nie widzę?
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 ktos moze miał podobny problem http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b6_avf_wycieraczki_zamulaja_przestaja_dzialac_z_przodu_co_robic-t138188.0.html;new Boseronek , stary wyga i nie użył opcji szukaj na forum :gwizdanie: temat wałkowany kilkanascie razy Wreszcie burza
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2010 strasznie krótka no myślałem że chociaż z 30 min poleje a tu lipa cały mokry jestem z tego zaduchu ;(
boseron Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 dzis naprawiłem wycieraczki chodzą super az miło ale spędziłem przy tym 6 godzin, ale najgorsze jest to ze pomimo cięzkich przygód typu skrzywienie gwinta w sworzniu( prałem po nim młotkiem bo nie chciał wyjść) to pękła mi szyba przednia jak sie wkurwiłem i docisnąłem wycieraczke tak że szyba do wymiany- naszczęscie mam AC autoszyba więc będzie za free. jak komus sie zapieką sworznie to teraz już służe pomocą. to nie takie łatwe wcale. super ze troche pada i wieje- chciałem spać na balkonie ale komary nie pozwalają
Gość PrZeMiAn Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 witam wszystkich[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 21:40_________________________________________________Kerczi czyżbyś był zawalony gratami bo coś Cię nie widzę? Nie tylko Ty :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 10:56_________________________________________________ :hi: I Czesio akceptuje tak wczesną porę powrotu?
nex Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Boseronek to fajnie że Ci się udało tylko szkoda że kosztem szyby
FANTOMAS Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam Pany dzis naprawiłem wycieraczki chodzą super az miło ale spędziłem przy tym 6 godzinłączę się w bólu sam wczoraj montowałem klimę w gabinecie i mało nie zszedłem bo terminy u montarzystów tygodniowe to nie jest pogoda do roboty ale najgorsze jest to ze pomimo cięzkich przygód typu skrzywienie gwinta w sworzniu( prałem po nim młotkiem bo nie chciał wyjść) to pękła mi szyba przednia jak sie wkurwiłem i docisnąłem wycieraczke tak że szyba do wymiany- naszczęscie mam AC autoszyba więc będzie za free. no Boseron możesz się zdziwić jak pojedziesz do ubezp. Kerczi właśnie opowiadał ostatnio na spocie jak sobie szybkę załtwił przy próbie zdjęcia lusterka i na AC stwierdzili że szyba mu się nie należy do wymiany spytaj go to Ci wytłumaczy jak musi być szyba "przygotowana" do oględziń.
nex Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 no wreszcie w domu zamiast 30 stopni to 27.75 :naughty:, ale przynajmniej jest czym oddychać
boseron Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 witam wszystkich nex dzieki jeszcze raz za ogarnięcie tematu, choć gość nie napisał wszystkiego bo problemów jest więcej niz w tym temacie, ale skoro mi zbyt wcześnie zamknęli moderatorzy temat to niestety nie moge sie podzielić własnymi doświadczeniami z wymiany :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 w końcu wstałeś śpiochu ciężka noc była [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________na twoim miejscu wybrałbym chorwację
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 strasznie krótka no myślałem że chociaż z 30 min poleje a tu lipa cały mokry jestem z tego zaduchu ;( 30m :?: Ja byłem na rynku pod parasolami i lało chyba z 3h, jeszcze porwało jeden parasol bo taka była zawirucha, centralnie przeszło nad rynkiem
Rekomendowane odpowiedzi