nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 i jak Panowie dokali wyboru na Prezydenta? nie podpuszczaj tematu . Ja jadę głosować popołudniu, specjalnie będę dymał 70km ale obiecałem że zagłosuję
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 miałes dojechac na rynek :gwizdanie: czekaliśmy Siemka wszystkim
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 i jak Panowie dokali wyboru na Prezydenta? nie podpuszczaj tematu . Ja jadę głosować popołudniu, specjalnie będę dymał 70km ale obiecałem że zagłosuję Nie moghe pisac o argumentacji bo jeszcze obowiązuje cisza wyborcza :gwizdanie: , nex Ciebie udało mi sie podpuścić
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja właśnie mykam zagłosować .......... i tak nie ma szans więc sobie daruj :decayed:
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja właśnie mykam zagłosować .......... i tak nie ma szans więc sobie daruj :decayed: podaruje sobie co innego, twoją minę jak usłyszysz wyniki :polew:
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 No Ja własie sie zbieram oddac głos na jedynego słusznego kandydata
boseron Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 pierwsza tura to tylko proforma, w drugiej wazne jest kogo poprze sld psl samoobrona itd...
KERCZI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 miałes dojechac na rynek :gwizdanie: czekaliśmy Siemka wszystkim Dzwonilem do Przemiana ale On ma telefon w Heyah i nie mial zasiegu a tak powaznie to dzwonilem do Niego to oddzwonil o 4 :gwizdanie: :gwizdanie:
gruszka Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja też i masz raję ,ogólnie po co w tym miejscu kładka ? żeby wycieczki z Izraela nie musiały mostem chodzić tylko traktem spacerowym przez kładeczkę ... niby tak ale tam akurat nie ma co oglądać ? nie ma, nie ma się zbuduje to będzie
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Panowie przy dokładaniu tempomatu, wystarczy tylko zmienić manetkę i odpowiednio podpiąć kable pod wiązkę? Czy potrzebny jest jakiś moduł.
KERCZI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Panowie przy dokładaniu tempomatu, wystarczy tylko zmienić manetkę i odpowiednio podpiąć kable pod wiązkę? Czy potrzebny jest jakiś moduł. a masz kiere multifunkcyjna albo podgrzewana??
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie, ale mam obszytą skórą . Ale tak serio to chce tylko wiedzieć czy potrzebuje jakiś moduł czy to polega tylko na odpowiednim podpięciu wiązki kabli wraz z manetką - taka manetka na allegro z wiązką kosztuje 200zł. Oczywiście gaz elektroniczny
KERCZI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie, ale mam obszytą skórą . Ale tak serio to chce tylko wiedzieć czy potrzebuje jakiś moduł czy to polega tylko na odpowiednim podpięciu wiązki kabli wraz z manetką - taka manetka na allegro z wiązką kosztuje 200zł. Oczywiście gaz elektroniczny to musisz jeszcze modul wymienic i najprawdopodobniej tasme, calosc powinna Cie wyniesc okolo 300-400pln
Rekomendowane odpowiedzi