Cuber Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja dzis odpusciłem spota bo wróciłem padnięty po trasie Wrocaław ( Świdnica )
KERCZI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 dzieki za spota, Zieluch bo nie liczy sie ilosc KM tylko dar od Boga :polew:
david_n Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzieki za spota, frekwencja wkoncu jakas w miare
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzieki za spota, frekwencja wkoncu jakas w miare spoko
david_n Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzieki za spota, frekwencja wkoncu jakas w miare spoko
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzieki za spota, frekwencja wkoncu jakas w miare spoko
KERCZI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Trzeniek a Ty dalej swoje skrzypce....
siemian Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Idzie policjant się wysikać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały mokry. - Co się stało? - pyta kumpel. - Wyjąłem nie tę pałę...
KERCZI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Idzie policjant się wysikać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały mokry. - Co się stało? - pyta kumpel. - Wyjąłem nie tę pałę... :polew: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Trzeniek a Ty dalej swoje skrzypce.... a Ty swoje ... [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 00:13_________________________________________________ Idzie policjant się wysikać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały mokry. - Co się stało? - pyta kumpel. - Wyjąłem nie tę pałę... Boseron , prawda to?
siemian Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 na wybory nie poszedl bo zaspał.... Taaaa... Pewnie musiał wrócić spodnie zmienić [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 00:17_________________________________________________to coś z tej samej beczki... stare ale jare: Audycja pewnej rozgłośni radiowej: -Witam Państwa, z tej strony prowadzący. Podajemy godzinę dla słuchaczy: Czternasta trzydzieści osiem Podajemy godzinę dla analfabetów: Jeden-cztery trzy-osiem Podajemy godzinę dla policjantów: Kreseczka krzesełko, pół bałwanka bałwanek
KERCZI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Trzeniek a Ty dalej swoje skrzypce.... a Ty swoje ... [br] nie mow mi co moje a co nie :tongue4:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Trzeniek a Ty dalej swoje skrzypce.... a Ty swoje ... [br] nie mow mi co moje a co nie :tongue4: konwersacja z Tobą jest miodem na moje serce ,skołatane problemami dnia codziennego poza tym pojęcie moje/twoje jest pojęciem względnym no ale skoro przypisujesz sobie na stałe coś co w tym momencie jest Twoje to oznacza to nie mniej , nie więcej że Twoim kiedyś przestanie być
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dzięki za dzisiejszy meeting w końcu było mordek jak dawnej[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 01:22_________________________________________________David te twoje fele na pewno mają 8,5J bo patrzyłem i dla A3 , A4 są 7,5J a dla A6 , A8 jest 8,5J i wtedy kapeć ma być 245 i może dlatego są takie szerokie
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Trzeniek a Ty dalej swoje skrzypce.... a Ty swoje ... [br] nie mow mi co moje a co nie :tongue4: konwersacja z Tobą jest miodem na moje serce ,skołatane problemami dnia codziennego poza tym pojęcie moje/twoje jest pojęciem względnym no ale skoro przypisujesz sobie na stałe coś co w tym momencie jest Twoje to oznacza to nie mniej , nie więcej że Twoim kiedyś przestanie być wychodząc z koncepcji dochodzę do konkluzji, iż dalsza polemika z Tobą nie ma najmniejszych podstaw merytorycznych ponieważ pławisz się w zbyt płytkim brodziku intelektualnym, inaczej ujmując Twój niski poziom intelektualny stanowczo koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na temat tego co jest moje a co nie a tak w ogole to
Rekomendowane odpowiedzi