Doman13 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 "winno" i na podwójnym gazie ze spotu? UUUU mamy tu twardzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Panowie, Padło mi turbulum wracałem z Sląska i na autobanie przy 230km/h widze siwy dym kłeby dymu..... doturlałem sie jakims cudem za bramkiw balicach skąd zostałem sciągnięty przez Naszego Klubowicza TRZENIA Audika stoi w ASO i czeka na diagnoze.... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Panowie, Padło mi turbulum wracałem z Sląska i na autobanie przy 230km/h widze siwy dym kłeby dymu..... doturlałem sie jakims cudem za bramkiw balicach skąd zostałem sciągnięty przez Naszego Klubowicza TRZENIA Audika stoi w ASO i czeka na diagnoze.... ;( uuuu to lipton jak turbawka poszla Trzeba bylo tak pedzic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Trzeba bylo tak pedzic ?? Q7 mnie sprowokowało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Trzeba bylo tak pedzic ?? Q7 mnie sprowokowało :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Panowie, Padło mi turbulum wracałem z Sląska i na autobanie przy 230km/h widze siwy dym kłeby dymu..... doturlałem sie jakims cudem za bramkiw balicach skąd zostałem sciągnięty przez Naszego Klubowicza TRZENIA Audika stoi w ASO i czeka na diagnoze.... ;( Hmm...z jednej strony lipa, ale z drugiej może cuberos to znak że czas na cuś innego ? Myślisz o regeneracji, nowej tubrawce AWX czy też o czymś większym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ...skąd zostałem sciągnięty przez TRZENIA musiałeś mówić przez kogo? będą mi teraz dzwonić o holowanie żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 cuber, a co robiłes z Pablem na Śląsku ? a tak serio to moze jakis wąż Ci sie odczepił ? co tam na wczorajszych logach wyszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z Pablem ? co ty mi tu piszesz...... :gwizdanie: logów nie zrobilismy wczoraj, bo Themoniasty nie miał sterowników jakiś tam.... W ASO dopiero jutro "przysiądą" sie do mojego autka bo dziś zostały same "paproki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z Pablem ? co ty mi tu piszesz...... :gwizdanie: no czarny qń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Z Pablem ? co ty mi tu piszesz...... :gwizdanie: no czarny qń hahahah no tak zapomniałem ze Pablo przynosi pecha :th: :gwizdanie: :polew: bez urazy Pablo to tylko joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 >Cuber. Współczuję, jakby co (podjechać, przewieźć itp) mam na razie czas, możesz liczyć na mojego kondona, wprawdzie to jedynie 90PS w B5, ale jakoś się jeszcze turla (a... no i bywa czasem lekko zakurzony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ależ koszmarny dzień, szkoda gadać, Cuberos - przykra sprawa, ale może jak będzie nowe turbo nie będziesz narzekał że "coś nie jedzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek27 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Do zobaczenia w niedzielę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jest Kraków jest zabawa http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1164361#1164361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jakby ktos chciał to za 50 zeta moge kogoś dodac do ignorowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jakby ktos chciał to za 50 zeta moge kogoś dodac do ignorowanych hahaha , ja nikomu nie płaciłem a mam tak się robi interesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jakby ktos chciał to za 50 zeta moge kogoś dodac do ignorowanych :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jakby ktos chciał to za 50 zeta moge kogoś dodac do ignorowanych hahaha , ja nikomu nie płaciłem a mam tak się robi interesy Centus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Do zobaczenia w niedzielę :> no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi