gruszka Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 http://www.worldcarfans.com/110072627588/2011-audi-a7-sportback-officially-unveiled-in-munich-video
BrunoNH Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ledwo zyje po weekendzie, masakra.... a co wróciłeś z love parade? Eee tam Love Parade to pikus przy tym co ja przeszedlem Kope lat bo spota przeniesliscie na wtorek kiedy to normalni ludzie pracuja... :gwizdanie: Prawie doszedlem do siebie i musze isc na 15-ta do roboty, zastanawiam sie tylko jak tam trafie bez nawigacji Pabla
Tukan Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Moze i ja bym dzis podjechal na spota kto dzis bedzie bo ostatnio przyjechalem i bylo nas chyba 4 :gwizdanie:
david_n Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Moze i ja bym dzis podjechal na spota kto dzis bedzie bo ostatnio przyjechalem i bylo nas chyba 4 :gwizdanie: ja wpadne
Sykul Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Witajcie. Bedzie ktos dzisiaj na spocie?? Bo jesli mi sie uda to wpadlbym do was gdyz mam kilka pytan i potrzebuje malej pomocy. Co prawda jestem nowy ale skierowal mnie tutaj Przemek TDI wiec pewnie wiedzial co robi. Pozdro i mam nadzieje ze do zobaczenia.
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 wpadajcie a raczej przyjedzcie, bedzie duzo osob...
jarko Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 a Jarko za podwozke... znalazłeś klucze :?: BTW ja nie wiem czy wstanę na spota, a chętnie bym podjechał...
Tukan Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 a Jarko za podwozke... znalazłeś klucze :?: BTW ja nie wiem czy wstanę na spota, a chętnie bym podjechał... Przyjedz dawno Cie nie widzialem :gwizdanie: ja postaram sie byc
jarko Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Spoko Jarko ja Cie obudze Nie dzwoń wcześniej jak o 19.00 to dojadę na 20.00... I jak to moja żona powiada: Chcesz go obudzić to dzwoń do skutku
FANTOMAS Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Graba wszystkim W końcu palma nad morzem z tego co wiem to teraz u was leje jednak jest sprawiedliwość
nex Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Tyle że my się cieszymy z tego, w końcu nie ma tej duchoty
david_n Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Graba wszystkim W końcu palma nad morzem z tego co wiem to teraz u was leje jednak jest sprawiedliwość Tyle że my się cieszymy z tego, w końcu nie ma tej duchoty
FANTOMAS Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 ale akurat tutaj nie ma takich upałów słonko "0" chmurki na niebie i przyjemny lekki wiaterek nie czuć patelni temp. tak trochę ponad 25st. więc jak dla mnie OK morze jest ciepłe można siedzieć godzinami bo ostatnimi laty to nogi bolały jak się wchodziło a teraz jest jak w jeziorze
nex Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 http://nk.pl/profile/8989607/gallery/album/2/49 :polew: :naughty: PABLO opis: "Audiola po metamorfozie:) Felunek 19", ściema szyb, lampy LED i wiele innych. Zdjęcia wystawione na prośbę pewnej osoby;) Part 2." Wiele innych typu: neony wokół auta, chromowane dywaniki, ledowa gałka zmiany biegów, hel w oponach itd :naughty:
PABLO Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 http://nk.pl/profile/8989607/gallery/album/2/49 :polew: :naughty: PABLO opis: "Audiola po metamorfozie:) Felunek 19", ściema szyb, lampy LED i wiele innych. Zdjęcia wystawione na prośbę pewnej osoby;) Part 2." Wiele innych typu: neony wokół auta, chromowane dywaniki, ledowa gałka zmiany biegów, hel w oponach itd :naughty: A wrzuciłem bo mnie naciskali NEX neonów już nie ma Kurde chłopaki na spocie a tu taki mam zajeb w robocie z tą przebudową
Rekomendowane odpowiedzi