Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Trzeniek ,miales mi pomoc w zestrojeniu CB :gwizdanie: :gwizdanie: Bedziesz na spocie ? a jak Ci miałem pomóc jakżeś uciekł jak dzikus , nawet się nie pożegnałeś :gwizdanie: będę w niedziele to Ci ustawie :th: Trzeniooooo , przecia sie pozegnalem , bylem na rynku a to szacuneczek chyba mam lukę w pamięci dobra w niedziele Ci ustawie , trwa to 2 i pół sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hyhy a tak OT dzisiaj na CB uslyszane: -Moze bys tak sp***dalal z tego lewego pasa , c**ju !! -Kolego , c**j to cie robil! -Takie wlasnie buce jak ty robia korki! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jakie w końcu masz to radio Max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 NARAZIE!!! Uniden 510XL + antena ML145 ale jak bedzie potrzeba to zmienie na cos lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie ma takiej potrzeby , Uniden to dobre radio :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 CB fajna rzecz antena ML145 A na co Ci taki bat, przeciez to śmieci zbiera z eteru ze glowa boli BTW, jechales dzisiaj kolo 23 na Wielickiej, chyba Cie widzialem na skrzyzowaniu z Teligi kolo OBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kolo 21 to tak :> Yyy to jaka antene mam kupic?? Chce na magnesie cos i NIECHCE slyszec tych szymow/trzaskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Z metrowych to Hulstler IC-100 (ale czytalem niezbyt dobre opinie o nim) lub Wilson Little Wil (ja mam taka, calkiem dobra) Duzo dobrego czytalem o antenie President Florida (chyba ma 40cm), no albo juz calkiem krótka takie ma Trzeniu czy Ogr to sa chyba President Georgia, ale to z nimi podobno (nie wiem, nie jezdzilem) jest tak: jak Cie widza tak Cie slysza. A do zmieniejszenia szumow dobra jest funcja ASC w niektorych Presidentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Duzo dobrego czytalem o antenie President Florida (chyba ma 40cm), To chyba jedyne co dobre, nie no nie jest zła ale zasiąg ma niewielki, naprawdę niewielki. Ona ma tylko 1dBi zysku, pasowało by coś mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoz Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam spamerów :> Jadę zrobić coś z prawą zawiechą, coś niemiłosiernie piszczy i się tłucze. Tak z innej beczki... Czyja A4 (granat, avant, II lift, michelin zimowki, takie same, jak moje ) stoi czesto (od kilku(nastu) miesiecy ja tam widuje) na Kosciuszki kolo knajpy Smil'y naprzeciwko Novotela? Czasami siedzac przy piwku widzialem ja (nawet sie czasami blozej chcialem przygladnac, ale jakos nie pasowalo), a wczoraj idac zauwazylem klubowa naklejke... /Andrzej To moja ja tam stoję od ponad 1,5 roku Na browarku w smil'ym często bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Bry Panowie, co to sie dzieje ze taka cisza w spocikach krakowskich ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Bry Panowie, co to sie dzieje ze taka cisza w spocikach krakowskich ?? jak czytam inne wątki na forum i widze co sie dzieje to nawet tu mi sie nie chce pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sokolnh a co sie dzieje ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sokolnh a co sie dzieje ? :> jakies sex afery, handel niewolnikami, degradujące awanse itp wszystko bez wyjasnienia wiecej w Faktach o 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Sokolnh a co sie dzieje ? :> jakies sex afery, handel niewolnikami, degradujące awanse itp wszystko bez wyjasnienia wiecej w Faktach o 19.00 Ze jak ?? U nas w klubie jakieś sex afery?? :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Mega13 oglądaj Fakty o 19-stej wszytskiego sie dowiesz , Własnie sie wkurwiłem ..... turbina dopiero dojedzie jutro do mnie i wszytsko mi się przesuneło ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Yooo ziomale Kurfa wczoraj wypucowalem furke , a dzisiaj zapierfdala deszczem i nie wyjade z garazu buahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Yooo ziomale Kurfa wczoraj wypucowalem furke , a dzisiaj zapierfdala deszczem i nie wyjade z garazu buahahaha pewnie dlatego zaczęło padac bo umyłeś auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Własnie sie wkurwiłem ..... turbina dopiero dojedzie jutro do mnie i wszytsko mi się przesuneło ;( poczta polska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Yooo ziomale Kurfa wczoraj wypucowalem furke , a dzisiaj zapierfdala deszczem i nie wyjade z garazu buahahaha pewnie dlatego zaczęło padac bo umyłeś auto Kurfa zawsze tak jest jak umyje autko [br]Dopisany: 13 Marzec 2008, 14:19 _________________________________________________ Sokol jaki avatar aaaaaaaaaahahahahahaahahaaa :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi