FANTOMAS Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam napisałem mu miadomość ze żadam zwrotu kasy albo dopłaty za renowacje i czekam na odpowiedz inaczej zgłaszam sprawe oficjalnie na Policji i niech sąd rozstrzyga a co. Sądzę że tak jak Ci inni piszą jak nie kupiłeś przez allegro i nie masz śladu po tej transakcji tylko było "na gębę" za pobraniem to jak gość jest cwaniak to się możesz z nim sądzić bo jak udowodnisz że to od niego kupiłeś akurat te koła Marek http://allegro.pl/show_item.php?item=1171712672 na grilu S4 kiera biała nić S3 brakuje jeszcze tylko coś z S6 i S8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja , dziś z Przemianem lans bans w rynku Hehehe polansowane i pobansowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witajcie Gość prosił zebym wziął poza allegro to mi opuści stówe bo nie zapłaci prowizji, powiem tak korespondencja mailowa to dowód ze zawarliśmy umowe i dokładnie opisał mi sprzedawany towar, wyraźnie napisał ze przesyła mi felgi z tej aukcji i maile przychodziły z jego konta allegrowego, wiem wiem ktoś napisze ze czego sie mogłem spodziewać za 870 zł bo tyle zapłaciłem, ale tak sie nie robi. Kerczi jak chcesz mozesz je zobaczyć ja myśle ze mozna by je malnąć i tragedii nie będzie zastanawiam sie co zrobić. a to te felgi w rzeczywistości : nex tez żałuje ze jest tak daleko [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 19:09_________________________________________________gdyby nie ta dolna prawa to nie byłoby najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 kumpel moje 18tki z b6 ex Cubrowej pogonil za 800zl i w sumie byly ok, felg przez allegro w zyciu bym nie kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 felg przez allegro w zyciu bym nie kupil Ja kupiłem i jestem zadowolony :gwizdanie: Żadnych rysek, felgi proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to kwestia uczciwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Boseron, omg nijak się mają te które dostałeś do tych z allegro na zdjęciach . Ja bym tego tak nie zostawił Boseron, żądaj zwrotu równowartości ich malowania - o ile są proste bo zostałeś ewidentnie oszukany. Nie zostawiaj tego tak bo takich sk***ysynów trzeba tępić. Mnie tak chciał wy***ać na chiptuningu allegro, wysłałem mu komputer z A4 i dostałem z powrotem niby z programem, a różnicy nie było żadnej. Wykonywałem do niego kilka telefonów, na początku był twardy, ale oddał co do grosza. Straciłem tylko parę zł za kuriera. Takich łachów trzeba tępić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 wszystkim po przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a mówiłem żebyś nie odbierał.... nie odpuszczaj skurwysynowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 :evil2: Boseron zadzwoń do niego, a jak się burzy i cwaniakuje obiecaj że jak nie odda kasy/dołoży na malowanie, to go odwiedzisz z tymi felgami w domu i odda za nie + za paliwo + za czas. Mimo że masz tyle km. Bo adres jego zapewne znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 :evil2: Boseron zadzwoń do niego, a jak się burzy i cwaniakuje obiecaj że jak nie odda kasy/dołoży na malowanie, to go odwiedzisz z tymi felgami w domu i odda za nie + za paliwo + za czas. Mimo że masz tyle km. Bo adres jego zapewne znasz powiedz że przyjedziesz z gościem w kapeluszu i skończy się babci sranie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 witam panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Panowie, Boseron jak sa proste i podasz cene taka w miare sensowna to mnie taka zima styknie...[br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 09:58_________________________________________________Imelvis - Werlas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi