Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh szkoda czasu na dalszą dyskusję...

Każdy ma własne poglądy i inne doświadczenia,,,

Miałem różne auta, różne opcje silnikowe i wiem że na pewno kolejny zakup to benzyna + LPG i raczej nie będzie już to audi...

Jakbym miał inną pracę i auto tylko do własnego użytku to zapewne polował bym dzisiaj na A6 1.9TDI

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolega ma 1.9 tdi w a6 i przecież to w ogóle nie jedzie...

Opublikowano

kolega ma 1.9 tdi w a6 i przecież to w ogóle nie jedzie...

a mój tata ma i zapierdziela

Opublikowano

Każdy ma swoje upodobania spadam do domciu nareszcie koniec tyry

Opublikowano

Tomek S-Line gaz w turbo to dziś żaden problem. Sam miałem audi a4 1.8 T i do czasu chodził aż miło, ale z czasem zaczęło się pierd%$#$% po około 60 tys z tego co pamiętam od założenia, listwa, falowania itd i dlatego podziękuje.

Diesel co prawda pyrka ale w tym momencie nie zamienił bym na żadne inne

Opublikowano

nieostre, niewyraźne i trzęsie się jakby ktoś na kacu cykał :polew: mnie się nie podoba, to dopiero początki i trzeba jeszcze poczekać na efekty :cool1:

Opublikowano

:hi: byłem dziś pod Carefurem o 22-iej masakra z tymi wyścigami, goście upalają sprzęty a ludzi co nie miara do czasu....hehe....

przyjechało ze 30 radiowozów kilka wozów operacyjnych i motocykli "niebieskich" zamknęłi wszystkie drogi dojazdowe do ronda przy decatlonie i kazdego z osobna trzepią dokładnie.... mandat za wszystko co sie tylko da :blink: coś mi sie zdaje ze skonczą sie wyścigi...korek na całej długośći od cerfura po castorame na wszystkich pasach parkingowych.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:57_________________________________________________p.s kto ma ochote na drina ja stawiam :drunk:

Opublikowano

:hi:byłem dziś pod Carefurem o 22-iej masakra z tymi wyścigami, goście upalają sprzęty a ludzi co nie miara do czasu....hehe....

przyjechało ze 30 radiowozów kilka wozów operacyjnych i motocykli "niebieskich" zamknęłi wszystkie drogi dojazdowe do ronda przy decatlonie i kazdego z osobna trzepią dokładnie.... mandat za wszystko co sie tylko da :blink: coś mi sie zdaje ze skonczą sie wyścigi...korek na całej długośći od cerfura po castorame na wszystkich pasach parkingowych.[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:57_________________________________________________p.s kto ma ochote na drina ja stawiam :drunk:

czyżby jakiś telefon do kolegów i donosik :naughty::decayed: :decayed: :decayed::wink4::tongue4:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 00:03_________________________________________________tak apropos http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.315 zapraszam do udziału w konkursie :)

Opublikowano

zapewne, musiał zapunktować żeby urlop dostać :naughty:

Opublikowano

:hi: byłem dziś pod Carefurem o 22-iej masakra z tymi wyścigami, goście upalają sprzęty a ludzi co nie miara do czasu....hehe....

ja bym zaparkował na parkingu normalnie , zamknął samochód i poszedł z buta , mogliby mi naskoczyć :naughty:

Opublikowano

Sokol , zmieniełeś numer tel?

powiedzmy, używam częściej innego

mówiłem Ci :gwizdanie:

Opublikowano

Sokol , zmieniełeś numer tel?

powiedzmy, używam częściej innego

mówiłem Ci :gwizdanie:

puść sygnał , zapomniałem ... a na starym mi się poczta chyba włączyła :wink4:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 00:47_________________________________________________ :good:

Opublikowano

dawno nikt nie gasil, to gasze :hi:

Opublikowano

dawno nikt nie gasil, to gasze :hi:

zostaw to Pablowi , to jego fucha :kox::wink4:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 01:21_________________________________________________Idę spać Karabachy , nara :decayed::hi: