gzrybol Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Hej opłaci sie http://www.allegro.pl/item328932139_5x112_audi_vw_seat_skoda_cont_sp_con_2_2x7m_2x8m.htmlza ta kase?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 M ój nick to marek27. Dzięki chłopaki za spocik fajnie że wpadłeś , teraz sobie sprawdz furkę i mam nadzieję że bezawaryjnie będzie służyć :th: :th: :th: aha. zapomniałem Ci powiedzieć że nie wiem jak wyłączyć u Ciebie tą Helgę co gada , napisz do użytkownika ALVARO , napewno Ci pomoże :th:
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Ja też dziękuję za spocika, jak zwykle coś musieliśmy popsuć :polew:
marek27 Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 dzięki Trzeniu. Pojadę jutro do bełta to się umówię na przegląd. Jak myślicie ten gołąb dożyje do następnego spota? pewnie go teraz suszy po czipsach
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 dzięki Trzeniu. Pojadę jutro do bełta to się umówię na przegląd. Jak myślicie ten gołąb dożyje do następnego spota? pewnie go teraz suszy po czipsach hahaha , a już o nim zapomniałem bidulek poprostu żle wybrał miejsce zamieszkania
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 dzięki Trzeniu. Pojadę jutro do bełta to się umówię na przegląd. Jak myślicie ten gołąb dożyje do następnego spota? pewnie go teraz suszy po czipsach hahaha , a już o nim zapomniałem bidulek poprostu żle wybrał miejsce zamieszkania zawieście mu wody teraz :polew:
rtocki Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Tiaa, Trzeniu, tak samo byś pewnie powiedział o mieszkańcach Hiroszimy, gdybyś pilotował Enolę Gay
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Tiaa, Trzeniu, tak samo byś pewnie powiedział o mieszkańcach Hiroszimy, gdybyś pilotował Enolę Gay :polew: :polew: _________________________________________________ ja poproszę na następnego spota o te top-gear
rtocki Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Jawohl, naturlich Herr Oberleutnant Ogre, acha mam już gg.
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Jawohl, naturlich Herr Oberleutnant Ogre, acha mam już gg. :notworthy:
jarko Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Podziękować za spota Wszystkim Ps. Jarko , mam Twoją piłkę w bagażniku to ją weź na jutro, pewnie się przyda
Cuber Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Opublikowano 16 Marca 2008 cuber jak tam kurczaki? smakowały? smakowały jak zawsze, Dzieki for all za fajną frekwencje na krakowskich spocikach, fakt brakowało kilku bywalców ale mysle ze jak bedzie Cieplej to juz spokojnie co spot bedzie po 20 Audiczek :th: Jutro sądny dzień mnie czeka w Vtechu sie okaze co to bedzie z moim furaczem
Gość rob Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 zapraszam do ankiety http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/spoty_chrzanowskie_ii_wielki_spot_w_zatorze-t17154.0.html
PABLO Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Dzięki za spocika i pomoc w hidach. Jutro wieczorem będą filmiki z ogierkiem w roli głównej
Cuber Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Opublikowano 17 Marca 2008 bry szystkim Ja własnie siedze sobie w Vtechu pije kawke i czekam na poprawe programiku [br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 08:43 _________________________________________________ Ktoś szuka pracy? http://bols.pl/cv/ w sumie moze i bym się nadał
Rekomendowane odpowiedzi