boseron Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 a zaglądnie ktoś do mojej niuni :gwizdanie: jak drzwi otworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Koło się zamykam bo i tak bym papieru na dwumasa nie miał tak to jest jak się gdzieś kupuje :gwizdanie: zawsze jest papier Nie gdzieś tylko mechanik się tym zajął... Przeciez to normalne że zawozisz auto, zostawiasz, chłop sprawdza usterkę, dzwoni z wieściami, kupuje części i naprawia... Wiem że gość się zaopatruje w Zielonkach w części i robi to bezgotówkowo - podejrzewam zatem że jakiś papier na to powinien mieć. Poza tym to jego problem, podjął się naprawy, wziął kasę to niech się teraz martwi... dokładnie [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 00:23_________________________________________________ a zaglądnie ktoś do mojej niuni :gwizdanie: jak drzwi otworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 a co to wszyscy dzis piją czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Najpierw pili teraz śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a co to wszyscy dzis piją czy jak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper75 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a zaglądnie ktoś do mojej niuni :gwizdanie: jak drzwi otworzysz jak nie jak tak [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 10:25_________________________________________________tylko mam pytanko , tam nie ma parkingu na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wstawać Leszcze-Zadymiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wstawać Leszcze-Zadymiarze już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a zaglądnie ktoś do mojej niuni :gwizdanie: jak drzwi otworzysz jak nie jak tak [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 10:25_________________________________________________tylko mam pytanko , tam nie ma parkingu na dachu pierwszy raz bedziesz? uuuuuuuuuooo to musisz kubelek z KFC przywiesc jeden nizej niz ten na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wstawać Leszcze-Zadymiarze bronilismy Ci powloki lakieru Jarko bedziesz na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wstawać Leszcze-Zadymiarze bronilismy Ci powloki lakieru Bolą kosteczki Jarko bedziesz na spocie?? Właśnie wróciłem... Idę w kime bo spałem od piątku jakieś 3h i na 19.00 mykam do teatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wstawać Leszcze-Zadymiarze bronilismy Ci powloki lakieru Bolą kosteczki Jarko bedziesz na spocie?? Właśnie wróciłem... Idę w kime bo spałem od piątku jakieś 3h i na 19.00 mykam do teatru juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 jaak ja teraz slysze ze to bylo za PASY buahahahah zwariowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie za Pasy, za Arke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 aha...szczerze to nawet nie pamietam, dopiero teraz Daniel mi opowiedzial ktory tez pamieta jak przez mgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No Ja sie zjawie na spocie na chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No Ja sie zjawie na spocie na chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 wreszcie odpoczynek po 24h roboty... ;( Co ty w Biedronce robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Siema Dawid lecisz jutro w nowego dworu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi