nex Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tak tylko ciekawe jak nie bedziesz wiedział kto ci to zrobił czy pojedziesz prosto po nowe do sklepu czy wulkanizatora probowac naprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 nex, zrozum, opon z boku się nie wulkanizuje i tyle. Niestety taka jest prawda. Zaoszczędzisz 500zł ale jak wy***iesz gdzieś jak Ci opona pierdolnie i zabijesz siebie, swoje dziecko lub kogoś innego to też ciekawe czy będziesz taki kozak...[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:44_________________________________________________kup jedną nową napewno będzie bezpieczniej jak będziesz miał nierówny bieżnik niż jak będziesz miał opone podklejaną na gumie do żucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja sie z Wami więcej już nie umawiam... Drugi week października, drugi week - a o trzecim myśleli... Nie każdy może tak szastać terminami i weekandami dowoli... Podobnie w sobotę - ja idę na miasto, jak ktoś chętny to zapraszam P.S. Sobota 09.10.2010r. start 21.00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 :hi: Pany zanim zmieniłem na zimówki to gdzieś przejebałem oponę i dziurka minimalna jest tu: nie chcą się podjąć tego załatać bo indeks prędkości ZR i w ogóle że z boku się takich opon nie łata (byłem w 3 serwisach). Wiecie może gdzie to naprawią? Nie będę przecież kupował nowej opony jak te mają po 7,5 mm :wallbash: ul.Wrocławska obok jednostki wojskowej firma Gromada ,tam z tego co wiem mogą Ci to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Pablo , nie maluj. Wiocha straszna... Nex , ja kleiłem z boku i to w 19`. Miałem rozcięcie ok 1,5cm po sklejeniu jeździłem ok 10 000km i nic się nie działo ale jakbym miał rodzinę to chyba kupiłbym nową oponę :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 10:38_________________________________________________Jarko , gdzie będziesz tankował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nex , ja kleiłem z boku i to w 19`. Miałem rozcięcie ok 1,5cm po sklejeniu jeździłem ok 10 000km i nic się nie działo ku***a a ja się już zdecydowałem na nowe . 325zł/sztuka znalazłem nówki więc na następny sezon najprawdopodobniej kupię 2 nowe . Trzeniu a gdzie to kleiłeś jeśli można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jarko , gdzie będziesz tankował? Jeszcze nie mam pomysłu, ale raczej coś w okolicach rynku. Dam znać jakby co. ku***a a ja się już zdecydowałem na nowe . 325zł/sztuka znalazłem nówki więc na następny sezon najprawdopodobniej kupię 2 nowe . Pisz do użytkownika Bedi - ma bardzo dobre ceny. A jak coś to mam jeszcze nr kom. Wysyła za pobraniem bez kosztów wysyłki Dzisiaj zamawiasz, do dwóch dni masz oponki pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nex , ja kleiłem z boku i to w 19`. Miałem rozcięcie ok 1,5cm po sklejeniu jeździłem ok 10 000km i nic się nie działo ku***a a ja się już zdecydowałem na nowe . 325zł/sztuka znalazłem nówki więc na następny sezon najprawdopodobniej kupię 2 nowe . Trzeniu a gdzie to kleiłeś jeśli można wiedzieć u wulkanizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nex , ja kleiłem z boku i to w 19`. Miałem rozcięcie ok 1,5cm po sklejeniu jeździłem ok 10 000km i nic się nie działo ku***a a ja się już zdecydowałem na nowe . 325zł/sztuka znalazłem nówki więc na następny sezon najprawdopodobniej kupię 2 nowe . :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 W Sobote z Przemianem malujemy a wieczorem na meczyk idziemy Cuber? To ja o czymś nie wiem ? nie chce cie martwić ale o tym to ja już słyszałam w niedziele ale tak to jest że najbardziej zainteresowani dowiadują się na końcu Malujesz z nami ? Bo też coś o tym wpsominał Że w ramach pomocy będzie jakaś nagroda ta nagroda... dostaniesz do buzi dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 dostaniesz do buzi :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 jarkobyłam, widziałam, klimat fajny, można się wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 jarkobyłam, widziałam, klimat fajny, można się wybrac Czytałem Chętnie bym się wybrał, ale może w następnym week Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 14:25_________________________________________________Kura gratis :polew: http://allegro.pl/audi-a8-3-3tdi-2001r-quattro-okazjaaa-i1256408690.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 14:25_________________________________________________Kura gratis :polew: http://allegro.pl/audi-a8-3-3tdi-2001r-quattro-okazjaaa-i1256408690.html kura i rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Pancie[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:31_________________________________________________Panowie co sadzicie?? listwy boczne w drzwiach malowac w kolor czy zostawic w tym ori macie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ja jakbym miał czarne auto to zostawiłbym w ori macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Cuber.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi