jarko Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Jak będzie coca-cola to też mogę jechać znowu będziesz pił alkomacie jeden ? k**wa, już nie mogę normalnie.. 4 dni tankowania... Jeszcze tylko dzisiaj
Wąski Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8502869,Nowa_tradycja__Klodki_milosci_na_kladce_Bernatka.html fajny pomysł
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8502869,Nowa_tradycja__Klodki_milosci_na_kladce_Bernatka.html fajny pomysł
FANTOMAS Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Co z tym wurstem jest czy nie bo zaraz muszę lecieć w trase i nie będę onlajn
IKMA Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witam. Wiecie może coś na temat tej firmy?? www.autochip.pl ?? Słyszałem, że nawet dobrze podkręcają auta?? Dzwoniłem i dowiedziałem się, że niedrogo mogą mi zrobić programem 120 KM tylko nie wiem czy faktycznie robią dobrze czy to jakieś machery:). To Wasze tereny a dokładniej Kozy więc może ktoś coś słyszał?? Bo nie wiem czy dawać auto w ich ręce?? Dzięki wielkie i pozdrawiam. Ps. Sorry jak nie w tym temacie miałęm napisać
boseron Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 ja dziś odpuszczam kiełbaske bo właśnie dostałem propozycje zagrania wieczorem w bilarda przy piwku
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Witam. Wiecie może coś na temat tej firmy?? www.autochip.pl ?? Słyszałem, że nawet dobrze podkręcają auta?? Dzwoniłem i dowiedziałem się, że niedrogo mogą mi zrobić programem 120 KM tylko nie wiem czy faktycznie robią dobrze czy to jakieś machery:). To Wasze tereny a dokładniej Kozy więc może ktoś coś słyszał?? Bo nie wiem czy dawać auto w ich ręce?? Dzięki wielkie i pozdrawiam. a maja hamownie ? czy wirtualnie Ci zrobią 120 km
gruszka Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8502869,Nowa_tradycja__Klodki_milosci_na_kladce_Bernatka.html fajny pomysł troszkę ją dociążąi sięzawali
sokolnh Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witam. Wiecie może coś na temat tej firmy?? www.autochip.pl ?? Słyszałem, że nawet dobrze podkręcają auta?? Dzwoniłem i dowiedziałem się, że niedrogo mogą mi zrobić programem 120 KM tylko nie wiem czy faktycznie robią dobrze czy to jakieś machery:). To Wasze tereny a dokładniej Kozy więc może ktoś coś słyszał?? Bo nie wiem czy dawać auto w ich ręce?? Dzięki wielkie i pozdrawiam. Ps. Sorry jak nie w tym temacie miałęm napisać samym programem nie zrobisz z 1z 120 koni no chyba że będzie to dość mocny program
zieluch Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 To jak panowie spocik pod halaą dzisiaj ??
IKMA Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witam. Wiecie może coś na temat tej firmy?? www.autochip.pl ?? Słyszałem, że nawet dobrze podkręcają auta?? Dzwoniłem i dowiedziałem się, że niedrogo mogą mi zrobić programem 120 KM tylko nie wiem czy faktycznie robią dobrze czy to jakieś machery:). To Wasze tereny a dokładniej Kozy więc może ktoś coś słyszał?? Bo nie wiem czy dawać auto w ich ręce?? Dzięki wielkie i pozdrawiam. Nie mają. Mówił, że mają sprawdzony program na innych zeciorach i taki wgrywaja. a maja hamownie ? czy wirtualnie Ci zrobią 120 km Nie mają. Mówił, że mają sprawdzony program na innych zeciorach i taki wgrywaja.
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 to daruj sobie :wallbash: ps. Ja odpadam dziś z kielbasek ;(
sokolnh Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 to daruj sobie :wallbash: ps. Ja odpadam dziś z kielbasek ;( niekoniecznie jak Ci wgrają jakiegoś dobrego gotowca w dobrych pieniądzach to można się skusić hamownia to tylko cyferki, a chodzi przede wszystkim o dobrą dynamika Cuber, V-tech grupowo wgrywa takie gotowce lub zakłada boxa i jeżdzą te auta to jest właśnie tak naprawdę chiptuning, a nie strojenie do którego jest potrzebna hamownia
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Jak dla mnie to każde auto przed zmianą programu powinno sie znaleść na hamowni :gwizdanie: , hamownia jak dobrze wiesz to nie tylko cyferki Znam paru z gotowcami co szybciutko się ich pozbyli Chłopak chce opinie to Ją wyraziłem, zrobi co chce
sokolnh Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 większość z nas ma gotowce, ze zmienionymi detalami gdzie niegdzie, taka prawda dopiero więcej elementów zmienionych przy silniku wymaga konieczności strojenia indywidualnego
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 większość z nas ma gotowce, ze zmienionymi detalami gdzie niegdzie, taka prawda dopiero więcej elementów zmienionych przy silniku wymaga konieczności strojenia indywidualnego dla silników CR nie ma jeszcze gotowców z tego co mi wiadomo i informowano mowa o B8 oczywiście i np. o 3,0 TDI w B7 w innych markach nie wiem bo nei pytałem
sokolnh Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 eee tam nawet tu masz za 140 zł http://allegro.pl/chiptuning-interfejs-galletto-1260-pl-gratisy-i1265835350.html
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 eee tam nawet tu masz za 140 zł http://allegro.pl/chiptuning-interfejs-galletto-1260-pl-gratisy-i1265835350.html chcesz kupić i robic Nam programy ? ale B8 nie widze :gwizdanie: zresztą nie ważne
Rekomendowane odpowiedzi