jarko Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pablo a Ty nie jedziesz z chlopakami na hamownie? w prawdzie nie masz q ale cztery slady sa :decayed: siemanko pany :hi: Pablo oblicza swoją moc ustawiając się z innymi na kreskę
david_n Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pablo a Ty nie jedziesz z chlopakami na hamownie? w prawdzie nie masz q ale cztery slady sa :decayed: siemanko pany :hi: Pablo oblicza swoją moc ustawiając się z innymi na kreskę a.. zapomnialem
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :hi: Cuber Filmik miazdzy, jakby byl snieg to fajne pole jest w BT tam gdzie z Zieluchem wjezdzalismy robic zdjecia.... :naughty:
Tukan Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :hi: Cuber Filmik miazdzy, jakby byl snieg to fajne pole jest w BT tam gdzie z Zieluchem wjezdzalismy robic zdjecia.... :naughty: Jak by wjechal w to pole,to by go dopiero na wiosne wyciagneli
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 eee tam Zieluch z Davidem wjechal pomimo ze bylo podmokle i jakos dal rade
Tukan Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 eee tam Zieluch z Davidem wjechal pomimo ze bylo podmokle i jakos dal rade Taa ale jak najebie tam ze 40cm sniegu to inna liga bedzie :gwizdanie:
david_n Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 eee tam Zieluch z Davidem wjechal pomimo ze bylo podmokle i jakos dal rade oczywiscie ja u zielucha na prawym fotelu nie swoim
Tukan Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 eee tam Zieluch z Davidem wjechal pomimo ze bylo podmokle i jakos dal rade oczywiscie ja u zielucha na prawym fotelu nie swoim No bo ty byles moim
zieluch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jest hamowanie 4x4 organizowane w 4turbo w Katowicach w sobotę - 13.11, 60 zł chętni ? Jeżeli zdąrze wrócić do krakowa to jadę
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jest hamowanie 4x4 organizowane w 4turbo w Katowicach w sobotę - 13.11, 60 zł chętni ? Moge sie wybrac :wink4: możesz czy jedziesz ? Jade [br]Dopisany: Listopad 08, 2010, 05:39:41 _________________________________________________Sokół zlozysz V8 do tego czasu ? jak uda mi sięodwołaćpracę i zdrowie dopisze to bym sprawdzil ile mi koni zdup....ło
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pany odwiedze Wasze miasto. Będe od jutra wieczorem do czw-pt. Także jeśli ktoś by reflektował na jakieś piwko albo mini spocika to dawać znac :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:36_________________________________________________i nie wstydzić się :gwizdanie: :gwizdanie: Wiem że się za mną strasznie stęskniliście :polew: :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Siemian = > :polew: umiesz czasem widzę dobry dowcip napisac
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pany odwiedze Wasze miasto. Będe od jutra wieczorem do czw-pt. Także jeśli ktoś by reflektował na jakieś piwko albo mini spocika to dawać znac :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:36_________________________________________________i nie wstydzić się :gwizdanie: :gwizdanie: Wiem że się za mną strasznie stęskniliście :polew: :polew: :polew: ta,weź się..
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 oj Cubruś już się nie zgrywaj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego no i nie ma czego załować Ozi nic sie nie chwaliłes => http://rmautomobile.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C16082940
david_n Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego lepiej dla niego szkoda zdrowia..
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Gruszka my się osobiście chyba nie znamy to nie miałeś okazji poznać mojego uroku osobistego teraz to sięobrazićpowinienem, co prawda nie jestem tak wspaniały i mogłeś zapomnieć mąskromnąosobę, ale kiedyśnie potrafiąc zwagowaćmojego S4 podziwiałeśmoje fotele ;P
Rekomendowane odpowiedzi