Cuber Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 cuber, mnie mozesz tez dopisac :> spoko oko , zedytuj liste i się sam dopisz poczekajmy jeszcze na głównego organizatora czyli na SOKOLNH i niech potwierdzi wszystko itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1.Sokolnh (organizer) 2.Cuber 3.Themon 4.Ozi 5.Jarko 6.Truogr 7.Trzeniek 8.Mtytus 9. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1.Sokolnh (organizer) 2.Cuber 3.Themon 4.Ozi 5.Jarko 6.Truogr 7.Trzeniek 8.Mtytus 9.rtocki .... Spróbuję zdążyć Panowie czy ma ktoś gdzieś w piwnicy, garażu, szopie, lub na aucie kierunki valeo do b5 (>98 lampy dzielone), potrzebuje sprawdzić czy da się jednak jakoś założyć do lamp boscha? Jakby ktoś miał to proszę niech weźmie na spota, najlepiej lewy bo szybciej można przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A może gdzieś bliżej się umówimy, np. Plaza i trochę póżniej tak żeby wyjechać o około 16.00 w kierunku golfów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hm.... no mysle ze najlepeij bedzie dojechac jak najpóżniej i zrobić ostre wejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A gdzie Golfiarze maja spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A gdzie Golfiarze maja spota? na Bora Komorowskiego pod CH KROKUS dawny Geant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda Tak, potwierdzam Ja na ostatnim spocie najpierw dostałem po głowie, a potem kazali mi trochę galerię zdemolować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek27 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1.Sokolnh (organizer) 2.Cuber 3.Themon 4.Ozi 5.Jarko 6.Truogr 7.Trzeniek 8.Mtytus 9.rtocki 10.Marek27 .... proponuję GK o 15.00 dogadamy wtedy wszystko na miejcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Yooo Stefany 1.Sokolnh (organizer) 2.Cuber 3.Themon 4.Ozi 5.Jarko 6.Truogr 7.Trzeniek 8.Mtytus 9.rtocki 10.Marek27 11. Mad_MAX ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 proponuję GK o 15.00 dogadamy wtedy wszystko na miejcu Panowie, ja na weselu nockę wcześniej będę... Dajcie żyć Albo jak tam chcecie, przecież mogę dojechać. Ważne żeby nie wcześniej jak o 16.00 wyruszyć pod Krokusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hm.... no mysle ze najlepeij bedzie dojechac jak najpóżniej i zrobić ostre wejscie też tak myślę, thx za wpisanie na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 no spocik jest, oczywiście spóźnimy sie z klasą A3-ki też organizują wjazd w grupie, także myśle że bedzie troche aut tylko żeby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 heheh no to się szykuje fajny spocik w Niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 heheh no to się szykuje fajny spocik w Niedziele może w sobote też gdzieś wyskoczymy ? byliby chętni np. na nartki :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No to my jestesmy (ja i maku) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hm...ja w Sobote chyba nie za bardzo będę mógł gdzies wyskoczyć... chociaż jeszcze nie wiem dokładnie, propozycja do przemyślenia :th: za to w Piatek mam zamiar gdzies wyskoczyć na [br]Dopisany: 25 Marzec 2008, 14:14 _________________________________________________1. Sokolnh (organizer) 2. Cuber 3. Themon 4. Ozi 5. Jarko 6. Truogr 7. Trzeniek 8. Mtytus 9. rtocki 10. Marek27 11. Mad_MAX 12. Młody-Audi KNS + Maku KNS 13. 14. 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sokolnh (organizer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Sokolnh (organizer) Moze notatnik ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 neseser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi