sokolnh Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Wał to nie wiem czy zmieszcze chyba ze pod spod odrazu [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 22:57_________________________________________________Aha i druga sprawa, pytales kiedy ktos bedzie w strone kielc jechal, ale nie zapytales kiedy bedzie wracal ale mozemy cos pomyslec jak chcesz, ale to moze jutro bo dzis to juz kiepsko sory, nie wał już mi się jebie dyfer
norbi3000 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Grzesiek i znowu był mini spot imprezowy, tym razem w Aferze :> do zobaczenia w niedziele powinienem być btw
siemian Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wał to nie wiem czy zmieszcze chyba ze pod spod odrazu Dawid z tego co widziałem ostatnio to w bagażniku masz taki porządeczek że jak tam wpieprzysz brudny smarem dyfer to i tak wiele się nie zmieni :polew:
david_n Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wał to nie wiem czy zmieszcze chyba ze pod spod odrazu Dawid z tego co widziałem ostatnio to w bagażniku masz taki porządeczek że jak tam wpieprzysz brudny smarem dyfer to i tak wiele się nie zmieni :polew: Zgadza sie. Dyfer luz, ale wał?
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wał to nie wiem czy zmieszcze chyba ze pod spod odrazu Dawid z tego co widziałem ostatnio to w bagażniku masz taki porządeczek że jak tam wpieprzysz brudny smarem dyfer to i tak wiele się nie zmieni :polew: Zgadza sie. Dyfer luz, ale wał? Ale to nie taki zwykły dyfer robiony pod zamówienie i czysty jak pupa niemowlaka
sokolnh Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wał to nie wiem czy zmieszcze chyba ze pod spod odrazu Dawid z tego co widziałem ostatnio to w bagażniku masz taki porządeczek że jak tam wpieprzysz brudny smarem dyfer to i tak wiele się nie zmieni :polew: Zgadza sie. Dyfer luz, ale wał? wał nie dyfer bez półosi kompletne wspomaganie immo ze stacyjką
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 chyba dopiero w weekend jeszcze nich poczeka fura is się składa
Cuber Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 mogo by juz być jakieś peirdol.... sniegiem , wstajesz rano a tu
sokolnh Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 chyba dopiero w weekend jeszcze nich poczeka fura is się składa a ja chce teraz pojeździć bo znowu moja za niedługo się będzie "składała"
jarko Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Kiedy??? :gwizdanie: W niedzielę po spocie
zlota1977 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Kiedy??? :gwizdanie: W niedzielę po spocie nie wiem czy będe na spocie, ale na kręgle moge iśc
FANTOMAS Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam grono Wczoraj jechałem przez kawałek Polski i wszędzie napierd..... śniegiem a zwłaszcza między Łodzią a Częstochową i urwało się koło Olkusza i jak na razie chyba tyle w temacie bałwana a co do tego to jak dla mnie to mam mieszane uczucia co fajniejsze kręcenie bączków czy kręcenie szuflą co rano
Cuber Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 No Ja nie musze jak narazie kręcić szuflą a wiec bączki wskazane
FANTOMAS Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 No Ja nie musze jak narazie kręcić szuflą a wiec bączki wskazane ja niestety mam tak że jak sypnie to najpierw muszę szuflować żeby dojść do auta a potem szuflować żeby mieć gdzie zaparkować i 40m chodnika żeby mi straż nie wlepiła mandatu że jakaś babcia miała wyjście z progu bez lądowania z telemarkiem
jarko Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Kiedy??? :gwizdanie: W niedzielę po spocie nie wiem czy będe na spocie, ale na kręgle moge iśc 20.30 w Prominencie
Rekomendowane odpowiedzi