FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie no wiadomo. Chodzi mi o to ze to się może zawsze zepsuć. PABLO postaw auto na jakiejś górce na biegu i jeśli zjedzie to stawiam skrzynke wódki. A jak zjedzie to będziesz za nim zadupcał z buta nie zjedzie Też jestem zdania że zjedzie zwłaszcza jeśli to benzyna (słabsza kompr. niż w dizlu) Ja mam taki lekki podjazd i czasem jak zostawiam na biegu to czuć jak sobie przepuści na tłoku do pełnego sprężania a jak by było stromiej to pewnie i poszłoby dalej. Benzyniaka bez problemu przepchniesz na biegu więc jak wieksza góra to głupotą byłoby nie zaciągnąć ręcznego bo jak puści I suw to dalej już poleci jak z górki :> Pany potrzebuje kupic skórę z krowy :gwizdanie: Może w garbarni koło rybitw ? http://www.kzgsa.com/
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni??
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? Ja mam ale boscha, tylko przed liftu.
ozi_wells Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a ja mam boschas po I lifcie z halogenami zespolonymi, tylko któraś była pęknięta [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 15:16_________________________________________________no lewa od kierowcy jest pęknięta
gruszka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? ja tez mam jakies przed liftowe
FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? ja tez mam jakies przed liftowe o tańczący z wilkami się pojawił coś kolegi już dawno nie było widać
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? ja tez mam jakies przed liftowe Cicho ja byłem pierwszy
gruszka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Robert nie leży ci gdzieś nie potrzebna lampa przednia Valeo lewa do mojej niuni?? ja tez mam jakies przed liftowe o tańczący z wilkami się pojawił coś kolegi już dawno nie było widać Jestem tylko sięschowałem
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jaka różnica miedzy Valeo a Boschem???
gruszka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jaka różnica miedzy Valeo a Boschem??? tak
gucio07 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 to co się dzisiaj dzieje na mieście to masakra
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jaka różnica miedzy Valeo a Boschem??? Obydwie firmy swego czasu robiły lampy ori audi, nie wiem jak teraz jest ale lampy bosch'a były fabrycznie montowane w B5. [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:50_________________________________________________ to co się dzisiaj dzieje na mieście to masakra Wiem, przejebane kory były na mieście bo wróciłem nie dawno z Wrząsowic i co się okazało klocki się rozleciały i zablokowały zacisk a reszta cała ok
gucio07 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem
jarko Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Nie ma dramatu... Jakieś z pińcset pewnie za komplet
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Ja wymieniałem z przodu i zapłaciłem u swojego mechanika coś ok 50zł
jarko Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Panowie jakie mniej więcej są koszty wymiany łożysk z przodu w B5 bo chyba mnie to czeka niebawem Ja wymieniałem z przodu i zapłaciłem u swojego mechanika coś ok 50zł Ale za co :?: Łożysko z wymianą :?:
ozi_wells Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jaka różnica miedzy Valeo a Boschem??? valeo była do 97, nie miała halogenów i była na zarówke h4, bosch juz po I lifcie, z halogenem i na zarówki h7, wiec raczej masz boscha
Rekomendowane odpowiedzi