Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

a Ty Sokół na które kółka zakładasz łańcuchy? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

:polew:

:mysli: nie wiem co w tym śmiesznego zjeżdżaliście kiedyś tylnonapędowcem z oblodzonej górki po łuku ? bo ja tak i kółka tylnie sobie i przednie sobie i kierownica też sobie więc zależy do czego mu były potrzebne te łańcuchy do trakcji czy do napędu bo może wolał jechać tam gdzie chce niż wyrywać pierwszy z pod świateł chyba że autentycznie założył je bo nie wie które koła mu ciągną może to jest bejca tej laski z filmiku wcześniej co wypychała auto na włączonym D-rivie :mysli: jeśli to jej dalszy tok myśleniowy no to jest się z czego :polew:

swego czasu BMW zrobiło ankiete wśród posiadaczy "1" i ponad 70 proc właścicieli odpowiedziało że ma przedni napęd wiec :oklaski:

Opublikowano

No nie przesadzajcie , dziś jechałem do Gliwic około 9-30 mysle ze korek bedzie masakryczny a tu ..... miłe zaskoczenie przejechałem w kilka chwil a dziury hmmm nie widziałem :kox:

Wygląda to wszystko tak jak by było przynajmniej 5 krotnie mniej pracowników niż na nowohuckiej jak robili estakade :evil:

Nie widziałeś czy nie poczułeś...

Przejedź Sobie od Armii Krajowej do Jasnogórskiej :naughty:

Opublikowano

Tamtędy nie jeżdzę :gwizdanie:

Opublikowano

a Ty Sokół na które kółka zakładasz łańcuchy? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

:mysli: nie wiem co w tym śmiesznego zjeżdżaliście kiedyś tylnonapędowcem z oblodzonej górki po łuku ? bo ja tak i kółka tylnie sobie i przednie sobie i kierownica też sobie więc zależy do czego mu były potrzebne te łańcuchy do trakcji czy do napędu bo może wolał jechać tam gdzie chce niż wyrywać pierwszy z pod świateł chyba że autentycznie założył je bo nie wie które koła mu ciągną może to jest bejca tej laski z filmiku wcześniej co wypychała auto na włączonym D-rivie :mysli: jeśli to jej dalszy tok myśleniowy no to jest się z czego :polew:

swego czasu BMW zrobiło ankiete wśród posiadaczy "1" i ponad 70 proc właścicieli odpowiedziało że ma przedni napęd wiec :oklaski:

mówisz i masz

http://moto.onet.pl/1634109,1,wlasciele-bmw-nie-wiedza-czym-jezdza,artykul.html?node=2[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 14:40_________________________________________________

CO TO KUR.... JEST PABLO :wallbash:
Opublikowano

"Ciekawe czy po założeniu łańcuchów, właściciel pojazdu odczuł wyraźną poprawę właściwoście jezdnych swojego auta?"

No w prowadzeniu na pewno w ruszaniu nie koniecznie przecież jak oś kierująca nie jest napędową to wiadomo że trzeba dać łańcuch tu i tu bo co z tego że pupa pcha jak przód nie chce skręcać bo się ślizga

Krowie kopara opadła na widok Pabla buni :naughty:

Opublikowano

"Ciekawe czy po założeniu łańcuchów, właściciel pojazdu odczuł wyraźną poprawę właściwoście jezdnych swojego auta?"

No w prowadzeniu na pewno w ruszaniu nie koniecznie przecież jak oś kierująca nie jest napędową to wiadomo że trzeba dać łańcuch tu i tu bo co z tego że pupa pcha jak przód nie chce skręcać bo się ślizga

po co na osi skretnej łańcuchy?? zwlaszcza jak na tylnej nie masz, jesli sa letnie gumy to nie ruszy a z gory go d*pa wyprzedzi, poza tym jak masz zimowe gumy to czemu ma nie skręcić?? no chyba że idziesz ogniem, ale z łancuchami ogniem??[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 17:20_________________________________________________http://www.worldcarfans.com/110122130125/nrburgring-in-trouble---sabine-schmitz-sounds-alarm-for

Opublikowano

:hi: Wszystkich.

Z racji zabiegania i wzmożonej ilości obowiązków krótko i na temat - Zdrowych i SPOKOjnych Świąt :decayed: i obym w Nowym Roku miał wolne niedziele wieczorem by zawitać w Wasze szeregi, bądźcie miłosierni :rolleyes:, a Wam składam życzenia by nasze :audi: paliły mniej i nigdy nie szwankowały :kox: . Kto był grzeczny temu :beer1: a kto nie :bicz3: :decayed: pozdrawiam

Opublikowano

po co na osi skretnej łańcuchy?? zwlaszcza jak na tylnej nie masz

żeby koła jechały tam gdzie są skręcone a nie żeby je dupsko pchało chyba logiczne że łańcuch się zakłada jak opony nie mają przyczepności więc co Ci da że wyjedziesz bo cie wypchnie jak za chwile nie skręcisz tam gdzie chcesz bo koła z dobrą trakcją będą cie pchały na wprost a nie tam gdzie chcą jechać przednie które się będą ślizgać.

jesli sa letnie gumy to nie ruszy a z gory go pupa wyprzedzi

jazda na letnich bez komentarza

Oczywiście nie uważam że w tylnym napędzie powinno się zakładać łańcuchy na przód ale najlepiej mieć komplet na 4 a jak tylko dwa to w zależności do czego są potrzebne jak ma się zakopać to logiczne tył ale jak trzeba zjechać z krętej górki to chyba wybrałbym przód bo tu więcej ABS/ESP i trakcja ma do gadania niż oś na której jest napęd.

Opublikowano

Pablo ze tak spytam WTF???? co ty ogladasz?! :blink:

No co wy chcecie, zobaczyłem nie codzienny widok to wam pokazałem, a co chcieliście jutro żebym narobił smaka podczas wigilii tym filmikiem :?: :evil::polew::decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 18:09_________________________________________________

:polew: jak uslyszala Pabla nadjezdzajacego na spota na galerii :decayed:

Opublikowano

KERCZI jeszcze raz dziekuje za montaz fis tempo i relingów

p.s w krakowie nie da sie jezdzic autem hehehe

pozdrawiam i zdrowych i wesolych panowie :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

KERCZI jeszcze raz dziekuje za montaz fis tempo i relingów

p.s w krakowie nie da sie jezdzic autem hehehe

pozdrawiam i zdrowych i wesolych panowie :decayed:

a dlaczego :mysli:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________mi tempomat montuje już rok :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________

Opublikowano

macie tam balagan jak malo kto rondo rozwalone nie wiadomo jak jechac motałem sie tam dzis 30 minut zeby sie wcisnac az wpadlem na pomysl zeby podjechac niby nic z lewej i otworzyc szybke i ladnie zapytac jak na zakopane hehehe koles wytlumaczyl po czym mnie wpuscil :-) inaczej by sie nie dalo wjechac

szacun ehhee :tongue4:

Opublikowano

no jest burdel :wink4:

Opublikowano

macie tam balagan jak malo kto rondo rozwalone nie wiadomo jak jechac motałem sie tam dzis 30 minut zeby sie wcisnac az wpadlem na pomysl zeby podjechac niby nic z lewej i otworzyc szybke i ladnie zapytac jak na zakopane hehehe koles wytlumaczyl po czym mnie wpuscil :-) inaczej by sie nie dalo wjechac

szacun ehhee :tongue4:

trzeba wiedzieć gdzie przed rondem z autostrady skręcić i ominąć wszystkie korki :tongue4:

Opublikowano

ale obcy nie wiedzą :naughty:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:45_________________________________________________Kamil kupiłeś coupe b2 :mysli:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1687200,0,1,tigerow-dwoch,wiadomosc.html