hornet Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema Pany Jakbyście słyszeli, że ktoś chce oddać lodówkę w dobre ręce to dajcie mi znać na pw. Chce pomóc grupie studentów mieszkających w KRK a z tego co wiem to padła im lodówka. Może wiecie kto pozbywa się działającej lodóweczki...... Dzięki
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema Pany Jakbyście słyszeli, że ktoś chce oddać lodówkę w dobre ręce to dajcie mi znać na pw. Chce pomóc grupie studentów mieszkających w KRK a z tego co wiem to padła im lodówka. Może wiecie kto pozbywa się działającej lodóweczki...... Dzięki Podjedź lub zadzwoń do Media Marktu 1 lub 2 i zapytaj się czy nie oddali starej do utylizacji, najczęściej oddają tv stare ale czasem się znajdzie lodówka
hornet Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema Pany Jakbyście słyszeli, że ktoś chce oddać lodówkę w dobre ręce to dajcie mi znać na pw. Chce pomóc grupie studentów mieszkających w KRK a z tego co wiem to padła im lodówka. Może wiecie kto pozbywa się działającej lodóweczki...... Dzięki Podjedź lub zadzwoń do Media Marktu 1 lub 2 i zapytaj się czy nie oddali starej do utylizacji, najczęściej oddają tv stare ale czasem się znajdzie lodówka Ja jestem we Wrocławiu więc mogę tylko zdalnie im pomóc
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema Pany Jakbyście słyszeli, że ktoś chce oddać lodówkę w dobre ręce to dajcie mi znać na pw. Chce pomóc grupie studentów mieszkających w KRK a z tego co wiem to padła im lodówka. Może wiecie kto pozbywa się działającej lodóweczki...... Dzięki Podjedź lub zadzwoń do Media Marktu 1 lub 2 i zapytaj się czy nie oddali starej do utylizacji, najczęściej oddają tv stare ale czasem się znajdzie lodówka Ja jestem we Wrocławiu więc mogę tylko zdalnie im pomóc To powiedz im co mają robić, niech podzwonią po takich sklepach, może znajdą.[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 11:51_________________________________________________
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 dzis piłeczka poswiąteczne spalanie kalorii
FANTOMAS Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Umie ktoś układać kostkę Rubika ? Jak masz ajfona http://www.karciarz.pl/info/kostka-rubika-ulozona-przez-telefon-iphone chyba że chodzi Ci o tego Rubika od klaskania a co z jego kostką
miodzio Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema Pany Jakbyście słyszeli, że ktoś chce oddać lodówkę w dobre ręce to dajcie mi znać na pw. Chce pomóc grupie studentów mieszkających w KRK a z tego co wiem to padła im lodówka. Może wiecie kto pozbywa się działającej lodóweczki...... Dzięki no właśnie wystawiłem taką na allegro http://allegro.pl/minsk-lodowka-100-sprawna-i1386609224.html szkoda ze najpierw tu nie zajrzałem . a tak w ogóle to wszystkich
hornet Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ok Poinformowani są co i jak. Mają się dowiedzieć. Ta lodówka trochę mała jak na 4 osoby Dam znać jak im się nie uda nic zorganizować to łykną pewnie tą na przetrzymanie.
gruszka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://winterthur.ricardo.ch/kaufen/winterthur-fahrzeuge/audi-s4-avant-quattro-9279288-162574510009/w/an630260268/lt8/pn2/ gdyby ktos chcial przylicytowac
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pany robimy dzisiaj spota pod krokusem, ja będę o 20:00
miodzio Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ok Poinformowani są co i jak. Mają się dowiedzieć. Ta lodówka trochę mała jak na 4 osoby Dam znać jak im się nie uda nic zorganizować to łykną pewnie tą na przetrzymanie. taka mała to nie jest :gwizdanie: ale nie wiem czy to ty wylicytowałeś ale już poszła
gucio07 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pany robimy dzisiaj spota pod krokusem, ja będę o 20:00 Pablo dzisiaj chłopaki grają w piłeczkę to chyba nikt nie przyjedzie
Rekomendowane odpowiedzi