Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pany robimy dzisiaj spota pod krokusem, ja będę o 20:00 Pablo a kto pod tym Krokusem ma spoty ? :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Pany robimy dzisiaj spota pod krokusem, ja będę o 20:00 Pablo a kto pod tym Krokusem ma spoty ? :wallbash: On chyba nigdy nie zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 !@#$% zadupcyli mi radio w nocy, rozwalone mam zamki w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 !@#$% zadupcyli mi radio w nocy, rozwalone mam zamki w drzwiach przykro bardzo nie myślałem że kradną jeszcze radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imelvis Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 !@#$% zadupcyli mi radio w nocy, rozwalone mam zamki w drzwiach przykro bardzo nie myślałem że kradną jeszcze radia Jest sens żebym to zgłaszał na policje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja bym zgłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 !@#$% zadupcyli mi radio w nocy, rozwalone mam zamki w drzwiach przykro bardzo nie myślałem że kradną jeszcze radia Jest sens żebym to zgłaszał na policje?? zawsze jest sens ,możne jakimś cudem złapią ich i będzie wiadomo że to Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wąski w takąpogodęośką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Panowie nie macie czasem na sprzedaż ori mocowań pod bagaznik dachowy ? Jaka firma robi to dla Audi bo na Allegro co sprzedawca to inna teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 pogoda kox jeszcze jka by sola nie lali/sypali to juz była by rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wąski w taką pogodę ośką ? NOOOOOOOOOOOOOhttp://otomoto.pl/audi-quattro-audi-v8-quattro-3-6-250km-C16306964.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 audi V8 było fajne ;-) ostatnio też myślę nad zakupem czegoś do remontu/zabawy ;-) nie myslałeś nad Audi 200 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 audi V8 było fajne ;-) ostatnio też myślę nad zakupem czegoś do remontu/zabawy ;-) nie myslałeś nad Audi 200 ? nie nie ja juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 a coś kupił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/audi-quattro-audi-v8-quattro-3-6-250km-C16306964.html szkoda ze aftomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 audi V8 było fajne ;-) ostatnio też myślę nad zakupem czegoś do remontu/zabawy ;-) nie myslałeś nad Audi 200 ? nie nie ja juz mam zaraz cie nawiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 http://motoallegro.pl/audi-a8-4-2-quattro-wart-uwagi-i1377580979.html jak coś taniej załatwimy kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Pany robimy dzisiaj spota pod krokusem, ja będę o 20:00 Pablo a kto pod tym Krokusem ma spoty ? :wallbash: On chyba nigdy nie zrozumie To było dla osób które nie pojechały na piłkę, a Mad Max z A6 Klubu robił spota i dużo osób było także nie wiem jarko co tu jest do rozumienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 zawsze można przed piłką podskoczyć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 To było dla osób które nie pojechały na piłkę, a Mad Max z A6 Klubu robił spota i dużo osób było także nie wiem jarko co tu jest do rozumienia.. a kto tam ma spoty jeszcze ? kupa i nowo-powstała druga kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi