Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale z tego co mi wiadomo to Mad Max nie miał nic wspólnego z kupą, zresztą szczerze sram na to kupą ;-) a na ten drugi stwór z końcówką eu tez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale z tego co mi wiadomo to Mad Max nie miał nic wspólnego z kupą, zresztą szczerze sram na to kupą ;-) a na ten drugi stwór z końcówką eu tez ? też zresztą nie będzie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Admin A6 na pewno nie był Adminem w kupie ;-) Admin, moderator czy ktokolwiek inny - zainteresowani wiedzą o co chodzi... I nie bądź taki pewny Jeśli chodzi o Mad Max'a (Iwo) to nic takiego nie słyszałem, on ma swoje forum i tam siedzi a czasami u nas zagląda bo starszy klubowicze wiedzą że miał B5 a później cały czas jeździł do nas jak kupił A6 C5, był też z nami w Wiśle 2008 roku. Starsi klubowicze Jakbyście z 50 lat doświadczenia mieli Poza tym Pablo kupa PO Wiśle 2008 powstała :gwizdanie: Więc... Jesteś tu już długo, a słabo się rozglądasz... I to nie chodzi o max'a, nie wiem po co go tu wplątujesz :gwizdanie: Promuj NASZ klub i NASZE spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Admin A6 na pewno nie był Adminem w kupie ;-) Admin, moderator czy ktokolwiek inny - zainteresowani wiedzą o co chodzi... I nie bądź taki pewny Jeśli chodzi o Mad Max'a (Iwo) to nic takiego nie słyszałem, on ma swoje forum i tam siedzi a czasami u nas zagląda bo starszy klubowicze wiedzą że miał B5 a później cały czas jeździł do nas jak kupił A6 C5, był też z nami w Wiśle 2008 roku. Starsi klubowicze Jakbyście z 50 lat doświadczenia mieli Poza tym Pablo kupa PO Wiśle 2008 powstała :gwizdanie: Więc... Jesteś tu już długo, a słabo się rozglądasz... I to nie chodzi o max'a, nie wiem po co go tu wplątujesz :gwizdanie: Promuj NASZ klub i NASZE spoty Wiem że po Wiśle powstała i dlaczego i przez kogo ale to zostawmy dla siebie A nasz klub zawsze promowałem i spoty i tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Promuj NASZ klub i NASZE spoty :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Admin A6 na pewno nie był Adminem w kupie ;-) Admin, moderator czy ktokolwiek inny - zainteresowani wiedzą o co chodzi... I nie bądź taki pewny no mniejsza o to - widać za mało wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 hej, ostatnio wyskoczył mi In2 , mam prośbe jeśli ma ktos z Was komp z vagiem i moze to skasowac na spocie bede wdzieczny,jakos sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 hej, ostatnio wyskoczył mi In2 , mam prośbe jeśli ma ktos z Was komp z vagiem i moze to skasowac na spocie bede wdzieczny,jakos sie dogadamy ja chetnie, ale nieznajomym nie vaguje mama nie pozwala :gwizdanie: wpadnij na spota, przywiez kubelek z kfc i pomyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 hej, ostatnio wyskoczył mi In2 , mam prośbe jeśli ma ktos z Was komp z vagiem i moze to skasowac na spocie bede wdzieczny,jakos sie dogadamy ja chetnie, ale nieznajomym nie vaguje mama nie pozwala :gwizdanie: wpadnij na spota, przywiez kubelek z kfc i pomyslimy Michał już był kilka razy na spocie u nas Dawid, poznałeś go Tylko na razie słucha a nie mówi, musi się wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 hej, ostatnio wyskoczył mi In2 , mam prośbe jeśli ma ktos z Was komp z vagiem i moze to skasowac na spocie bede wdzieczny,jakos sie dogadamy ja chetnie, ale nieznajomym nie vaguje mama nie pozwala :gwizdanie: wpadnij na spota, przywiez kubelek z kfc i pomyslimy Michał już był kilka razy na spocie u nas Dawid, poznałeś go Tylko na razie słucha a nie mówi, musi się wkręcić aaaa to w takim razie sorry Michał. Mozesz wpasc z flaszka. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 wpadnij na spota, przywiez kubelek z kfc i pomyslimy Szybko się uczy widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 obiboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakas zimowa kielbaska dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Siema Pany. PABLO potrzebuje w week kupić laptopa. Macie jakieś promocje przed nowym rokiem? Wyślij mi swój nr na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Siema Pany. PABLO potrzebuje w week kupić laptopa. Macie jakieś promocje przed nowym rokiem? Wyślij mi swój nr na PW. Poszło pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakas zimowa kielbaska dzisiaj? raz piszesz byłem troszkę polatać Karol dzięki za akum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakas zimowa kielbaska dzisiaj? raz piszesz byłem troszkę polatać Karol dzięki za akum. ja też właśnie wracałem z firmy dłuższądrogą ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ehhh torszke śniegu i ludzie powariowali na drogach widac że połowa to Niedzielni kierowcy :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi