Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 p.s. kupiles czasem psa? No jutro mam do odbioru PS3 Move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kerczi Ty masz Fife 2011 na PS3 ? bo nie wiem czy kupować ? mam fifkę i szczerze to 10-tka mi się bardziej podobała od strony managera ale od strony samego meczu majstersztyk ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Spoko oko w 11 gralem juz nie raz a pytałem o to czy ma bo w razie czego aby było od kogo porzyczyć na kilka dni ps. dobrze wiedziec ze masz jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :)HAPPY NEW YEAR :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :)HAPPY NEW YEAR :> Happy ale to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Spoko oko w 11 gralem juz nie raz a pytałem o to czy ma bo w razie czego aby było od kogo porzyczyć na kilka dni ps. dobrze wiedziec ze masz jak coś a to trzeba było pisać wprost ;-) w razie W nie ma sprawy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 http://moto.wp.pl/mid,1089035,mtype,1,material.html?ticaid=1b841 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 p.s. kupiles czasem psa? No jutro mam do odbioru PS3 Move hahahha a jednak good prezent na nowy rok hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jeszcze nie jednak bo jeszcze nie oderałem i sie zastanawiam co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jeszcze nie jednak bo jeszcze nie oderałem i sie zastanawiam co i jak ja mam propozycje wpadnijcie na biforek do nas i pojedziemy potem 2 taksowkami na 21 p.S. Info dla zony na jutro musi salatke zrobic to bedzie myto na wejscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Pomyślimy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a mi przyszło piec szarlotke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 elo Krakow. W niedziele jest spot? Moze wpadne jak uda sie w miare przejechac zakopianke.. BTW: Szczesliwego nowego roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego nowego roku [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 14:50_________________________________________________ elo Krakow. W niedziele jest spot? Moze wpadne jak uda sie w miare przejechac zakopianke.. BTW: Szczesliwego nowego roku! reszta musi zdecydować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU PANIE I PANOWIE :> [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:05_________________________________________________ elo Krakow. W niedziele jest spot? Moze wpadne jak uda sie w miare przejechac zakopianke.. BTW: Szczesliwego nowego roku! Oczywiście że jest, także przyjeżdżaj makki oblookamy coś tam nowego wyrezał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi