zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 I wiadomo co było powodem podobno się zapalił No to widać na zdjęciach, ale że tak nagle podobno nie nagle no podobno dopiero od trzeciej zapałki a koleś ponoć doskoczył do strażaków jak przyjechali żeby jeszcze nie gasili bo mu link4 nie wypłaci pełnego casco bo się za mało zjarał dlatego widać na tym jednym zdjęciu strażaka jak stoi i nic nie robi Tomasz po twoich wypowiedziach na forum widzę że szydera dopisuje
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja słyszałem co innego ale nie będę się wypowiadał, słyszałem że spłonął dlatego że się zapalił No ja też słyszałem jeszcze inną wersję że to A4 spłoneło ze wstydu że go na śwatłach gość lanosem wydymał a jeszcze inną wersję podawali w TVN24 że to tybetański mnich dokonał samospalenia w akcie sprzeciwu dla tanich Chińskich podróbek części zamiennych ale które to prawda
Tukan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja słyszałem co innego ale nie będę się wypowiadał, słyszałem że spłonął dlatego że się zapalił No ja też słyszałem jeszcze inną wersję że to A4 spłoneło ze wstydu że go na śwatłach gość lanosem wydymał a jeszcze inną wersję podawali w TVN24 że to tybetański mnich dokonał samospalenia w akcie sprzeciwu dla tanich Chińskich podróbek części zamiennych ale które to prawda Zadna bo to jest A6
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no i wszystko się wyjaśniło. Ty słyszałeś o a4 a na fotkach jest a6. To pewnie dwie różne sprawy... :decayed: :polew:
gucio07 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny i w razie czego co polecacie
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no i wszystko się wyjaśniło. Ty słyszałeś o a4 a na fotkach jest a6. To pewnie dwie różne sprawy... :decayed: :polew: to teraz ja płonę ze wstydu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:37_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny tak ten gość od A6
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no i wszystko się wyjaśniło. Ty słyszałeś o a4 a na fotkach jest a6. To pewnie dwie różne sprawy... :decayed: :polew: to teraz ja płonę ze wstydu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:37_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny tak ten gość od A6 podwójne :polew: :polew: :polew: Ale w pogaduchach spotowych Ci lepiej idzie :polew: :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:40_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny i w razie czego co polecacie Wlewasz PB95 choć 98 też może być przez filtr powietrza, aż się przeleje. Oddalasz się na jakieś 50m i sprawnym ruchem rzucasz zapaloną zapałke. Tubnikna będzie czyściutka :polew: :polew:
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wlewasz PB95 choć 98 też może być przez filtr powietrza, aż się przeleje. Oddalasz się na jakieś 50m i sprawnym ruchem rzucasz zapaloną zapałke. Tubnikna będzie czyściutka :polew: :polew: Ty głupolu szkoda paliwa i istnieje duże ryzyko zapalenia się samochodu Lepiej smaczniej i taniej jest podjechać do McDrive-a zamawiasz tortillę z najostrzejszym sosem można wziąć w zestawie z zimną colą lepiej katalizuje i przyśpiesza proces. Konsumujesz składniki a potem siadasz do auta z zapalonym silnikiem i z całej siły trzymasz zwieracze odbytowe do momentu gdy poczujesz że zaraz pęknie guma w majtach. Wtedy szybko wybiegasz i przykładasz pośladki do grila tak w okolicach prawego górnego rogu puszczasz zwieracze i następuje niekontrolowany wybuch radości na twarzy jak i następuje kompletne oczyszczenie układu ssącego metodą kawitacyjną nie polecam więcej niż jedną tortillę bo może rozerwać puszkę od filtra
gucio07 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no i wszystko się wyjaśniło. Ty słyszałeś o a4 a na fotkach jest a6. To pewnie dwie różne sprawy... :decayed: :polew: to teraz ja płonę ze wstydu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:37_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny tak ten gość od A6 podwójne :polew: :polew: :polew: Ale w pogaduchach spotowych Ci lepiej idzie :polew: :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:40_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny i w razie czego co polecacie Wlewasz PB95 choć 98 też może być przez filtr powietrza, aż się przeleje. Oddalasz się na jakieś 50m i sprawnym ruchem rzucasz zapaloną zapałke. Tubnikna będzie czyściutka :polew: :polew: Po prostu słyszałem że są jakieś środki do turbin mogę się mylić ,bo jak nie to czeka mnie regeneracja turbiny
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wlewasz PB95 choć 98 też może być przez filtr powietrza, aż się przeleje. Oddalasz się na jakieś 50m i sprawnym ruchem rzucasz zapaloną zapałke. Tubnikna będzie czyściutka :polew: :polew: Ty głupolu szkoda paliwa i istnieje duże ryzyko zapalenia się samochodu Lepiej smaczniej i taniej jest podjechać do McDrive-a zamawiasz tortillę z najostrzejszym sosem można wziąć w zestawie z zimną colą lepiej katalizuje i przyśpiesza proces. Konsumujesz składniki a potem siadasz do auta z zapalonym silnikiem i z całej siły trzymasz zwieracze odbytowe do momentu gdy poczujesz że zaraz pęknie guma w majtach. Wtedy szybko wybiegasz i przykładasz pośladki do grila tak w okolicach prawego górnego rogu puszczasz zwieracze i następuje niekontrolowany wybuch radości na twarzy jak i następuje kompletne oczyszczenie układu ssącego metodą kawitacyjną nie polecam więcej niż jedną tortillę bo może rozerwać puszkę od filtra Tomek ja po Twoich ostatnich postach w wielu tematach, widzę że ostatnio miałes chyba ostrą grype żołądkową... :polew: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________ Ale Wy dzis pier**licie luuubiszzzz to suuuko :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:00_________________________________________________ no i wszystko się wyjaśniło. Ty słyszałeś o a4 a na fotkach jest a6. To pewnie dwie różne sprawy... :decayed: :polew: to teraz ja płonę ze wstydu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:37_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny tak ten gość od A6 podwójne :polew: :polew: :polew: Ale w pogaduchach spotowych Ci lepiej idzie :polew: :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:40_________________________________________________ czy stosował ktoś z was te specyfiki do czyszczenia turbiny i w razie czego co polecacie Wlewasz PB95 choć 98 też może być przez filtr powietrza, aż się przeleje. Oddalasz się na jakieś 50m i sprawnym ruchem rzucasz zapaloną zapałke. Tubnikna będzie czyściutka :polew: :polew: Po prostu słyszałem że są jakieś środki do turbin mogę się mylić ,bo jak nie to czeka mnie regeneracja turbiny tak tak... ten środek też przerywa ciąże, krawaty wiąże... :polew:
sokolnh Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale Wy dzis pier**licie pier**lą strasznie, szkoda tylko że to śmieszne nawet nie jest
siemian Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale Wy dzis pier**licie pier**lą strasznie, szkoda tylko że to śmieszne nawet nie jest nikt Ci nie każe czytać...
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 pier**lą strasznie, szkoda tylko że to śmieszne nawet nie jest to błyśnij jakimś humorem zagrzewam :oklaski: aleś mnie teraz zdusił chyba sobie siądę w końciku i puszczę Budke Suflera "Znowu mi w życiu coś nie wyszło" ;(
sokolnh Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 to nie jest nic ofensywnego wg mnie to po prostu nie jest śmieszne, tylko takie na siłe no ale może ja się nie znam
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 to nie jest nic ofensywnego wg mnie to po prostu nie jest śmieszne, tylko takie na siłe no ale może ja się nie znam nie masz nigdy dni na głupawkę ja odreagowywwowuje świąteczny stres dobra trzeba się łapać za szlaufa i spłukwać krew ze ścian bo będę tu siedział do nocki
Rekomendowane odpowiedzi