Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tytus a Ty cały czas urzedujesz w Kraku?? a do Tbg kiedy zawitasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 bry wszytskim jak ja Was ku.wa nie lubie to wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jak ja Was ku.wa nie lubie to wiemy Dobrze że nie napisał nienawidzę, bo bym się obraził :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 szydercy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longinus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tytus a Ty cały czas urzedujesz w Kraku?? a do Tbg kiedy zawitasz?? Tak, pracuje w Krk, do Tbg zajeżdżam czasem na weekendy i na większe święta , np Wielkanoc Dam Ci znać jak będę przyjeżdżał to zrobimy mini spocika albo może pojedziemy do Rzeszowa na spota Jest ktoś jeszcze oprócz Ciebie w Tbg z klubu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jest jeszcze ZeeBee z TBg, no ja też rzadko jestem bo pracuję w WLKP,ale na spoty w Rzeszowie w miare mozliwości jeżdżę. 6.04 jest spot w Resie to wpadaj na weekend i pojedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 6.04 jest spot w Resie nie dam rady, ja w Tbg bywam tylko czasami na weekendach, średnio raz w miesiącu Może pod koniec kwietnia, albo na majowy dlugi weekend bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 na majowy weekend tez powinienem być to się stykniemy gdzieś. ja z Wyspiańskiego 7a jestem a Ty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a to niedaleko ode mnie, Dekutowskiego 14, kolo dawnej "piatki" :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 siema ogrowy , kope lat..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Rozumiem że to rywalizacja kto przywita się później :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Siema :hi: prowadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tero jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Te mody co to Nam tu za spam tworzycie ? bo bedzie trzeba pousuwac Wasze wypociny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam A teraz ja pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi