Cuber Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja bym Kerczi z chęcia założył do Siebie fotele z pełną skóra czarne takie znajdź Davidowi to ja je wezme a on odemnie moje
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no Pablo...nie denerwuj sie...to tylko beta i w dodatku rozbita...szkoda sie zloscic o rozbitka... Spoko nie denerwuje się Ale z tym tekstem astrę na pół roku co było wcześniej napisane to mnie rozjebało jak mi się to wszystko przypomina A co do tego kolegi to nadal nic nie kupił, w poniedziałek mieliśmy jechać megankę sprawdzać z 2003r w serwisie renault, Boseronowi dupe zawracałem by kolegę tam poinformował że przyjedziemy a ten nagle zamilczał i popierdzielił to auto :thumbdown: [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:43_________________________________________________ Ja bym Kerczi z chęcia założył do Siebie fotele z pełną skóra czarne takie znajdź Davidowi to ja je wezme a on odemnie moje To zrobicie interesik
zieluch Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 czepiliscie się Pabla i kolegi w becie
siemian Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no Pablo...nie denerwuj sie...to tylko beta i w dodatku rozbita...szkoda sie zloscic o rozbitka... Spoko nie denerwuje się Ale z tym tekstem astrę na pół roku co było wcześniej napisane to mnie rozjebało jak mi się to wszystko przypomina A co do tego kolegi to nadal nic nie kupił, w poniedziałek mieliśmy jechać megankę sprawdzać z 2003r w serwisie renault, Boseronowi dupe zawracałem by kolegę tam poinformował że przyjedziemy a ten nagle zamilczał i popierdzielił to auto :thumbdown: właśnie takich masz "kolegów" i widać jak Cie olewają...
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Siemian a po co moja wypowiedź cytujesz?
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 wow źle mi się kliknelo.. sorry kropke mu kropke
zieluch Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 jak juz mówiłem ........ nie mają [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 00:09_________________________________________________i tutaj tomek cię upszedzę ty sklej :gwizdanie:
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 mam skeyp'a i tutaj tomek cię upszedzę ty sklej :gwizdanie: a ty ciupe
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 coś w ten deseń szafa trzydrzwiowa z barkiem czyli wszystko wejdzie i zostanie miejsca na rower http://s4.postimage.org/xl1eycp6l/2011_02_11_004853.jpg usteczka jak u Zielucha
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no Pablo...nie denerwuj sie...to tylko beta i w dodatku rozbita...szkoda sie zloscic o rozbitka... Spoko nie denerwuje się Ale z tym tekstem astrę na pół roku co było wcześniej napisane to mnie rozjebało jak mi się to wszystko przypomina A co do tego kolegi to nadal nic nie kupił, w poniedziałek mieliśmy jechać megankę sprawdzać z 2003r w serwisie renault, Boseronowi dupe zawracałem by kolegę tam poinformował że przyjedziemy a ten nagle zamilczał i popierdzielił to auto :thumbdown: właśnie takich masz "kolegów" i widać jak Cie olewają... To nie jest olewanie tylko on się nie może zdecydować od 3 lat jakie auto kupić i ma wielki problem , olać to już ja go mogę jak coś [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 01:10_________________________________________________ wow źle mi się kliknelo.. sorry kropke mu kropke [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 01:11_________________________________________________ coś w ten deseń szafa trzydrzwiowa z barkiem czyli wszystko wejdzie i zostanie miejsca na rower http://s4.postimage.org/xl1eycp6l/2011_02_11_004853.jpg usteczka jak u Zielucha j**any :polew: :polew: :polew: :polew: Z takimi usteczkami to będzie miał powodzenie w Bukowinie :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 01:12_________________________________________________ wow źle mi się kliknelo.. sorry Patrz jak klikasz bo następnym razem źle klikniesz na allegro i kupisz takie choojowe felgi :decayed: :decayed: :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 01:23_________________________________________________ ale tak powaznie Pablo mowiac to podjechalbys z kumplem na spota bo szukam dla Brata takiej bety...moze sie dogadamy...[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 21:48 A ty masz brata Pogadam z nim żeby przyjechał na spota
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Kto pracuje w Skodzie http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9088500,Bez_taryfy_ulgowej_dla_przewozow_osob__Beda_wydatki.html i zabolało że taniej
boseron Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 w skodzie pracuje imelvis od nas z forum
Wąski Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=53493.3270 Pablo i brat
Rekomendowane odpowiedzi