irko Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Pablo nie dam rady dzisiaj bo jeszcze na deche chce wyskoczyc, chyba, ze mi sie odechce to moze podjade na chwile
Cuber Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Czy ktos bedzie dzisiaj na spocie??? Ja dziś odpuszczam, dzis mam delikatne poprawiny po urodzinach syna :kox: Pojawie sie za tydzień a w sumie w tygodniu mozna zrobić jakies kiełbaski pod halą
boseron Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja chyba pojade zaraz do parku wodnego bo mam takie ciśnienie ze musze sie schłodzić w wodzie jak ktoś chętny to zapraszam[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 16:48_________________________________________________najlepszego dla Syna
Transitpower Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 mini moris Niezły drift Ja już sie zbieram na spota
gucio07 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Podziękował za spocika "Akcja Klapa" udana
Cuber Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Podziękował za spocika "Akcja Klapa" udana duzo osób było?
gucio07 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Podziękował za spocika "Akcja Klapa" udana duzo osób było? W miarę się nazjeżdżało chłopaków nie było źle
OGr Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 akurat chyba braliście się za tą klapę jak uciekałem do córy ;-) zacięła się ?
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 podziekowal za spota...podupczyl i potanczyl :polew:
PABLO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 podziekowal za spota...podupczyl i potanczyl :polew: :polew: :polew: Dzięki również myślałem że będzie mało osób ale było ponad 10 także nieźle. Irko podjechał na chwile swoją Q7 ABT. KERCZI doganiałem Cię pod M1
jarko Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Podziękował za spocika "Akcja Klapa" udana duzo osób było? Trzeba było przyjechac _________________________________________________ Karol, pamiętasz o ramkach :?:
OGr Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Podziękował za spocika "Akcja Klapa" udana duzo osób było? Trzeba było przyjechac _________________________________________________ Karol, pamiętasz o ramkach :?: a Ty byłeś ? kurde musieliśmy się minać. Nie chciałem Cię budzić więc posłałem sms'a - dotarł ?
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Juz pamietam. Pablo chyba w snach...jedynie Leon poszedl tyle o ile...
Transitpower Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Dzięki za spocika Kerczi - Twój kawał tak rozbawił moją żonę, że aż się posmarkała To jeszcze jeden ode mnie: Mały Rumunek ciągnie mame za spódnice i woła: Mamo!! Kupe!! Mama nie reaguje. MAMO!! KUPE!! Mama nadal nic. MAMO!!!!!!!!!! KUPE!!!!!!!!!!! A mama na to: Co się bąku drzesz?? Przecież w lodówce jest. Idź se ukrój!!
Rekomendowane odpowiedzi