pawel1380 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 podziekowal za spota...podupczyl i potanczyl :polew: :polew: :polew: Dzięki również myślałem że będzie mało osób ale było ponad 10 także nieźle. Irko podjechał na chwile swoją Q7 ABT. KERCZI doganiałem Cię pod M1 Trzeba było mówić że będą wyścigi :decayed:
boseron Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dzięki za spocika wiedze ze zjawił sie na spocie nowy właścicel mojej B6 zapraszamy częściej , ciekawe czy ktos poznał ze to moje auto kiedys było
KERCZI Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dzięki za spocika wiedze ze zjawił sie na spocie nowy właścicel mojej B6 zapraszamy częściej , ciekawe czy ktos poznał ze to moje auto kiedys było no wlasnie cos znajoma byla mi ta b6 [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 23:04_________________________________________________TOMEK: http://allegro.pl/audi-a4-b7-kombi-zderzak-tylny-tyl-s-line-i1484529343.html http://allegro.pl/audi-a4-8e0-b7-kombi-zderzak-tyl-s-line-i1479631865.html ten Siemian Ci przywiezie http://allegro.pl/zderzak-kompletny-audi-a4-8e0-s-line-07r-okazja-i1493195589.html
piku Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 wiedze ze zjawił sie na spocie nowy właścicel mojej B6 zapraszamy częściej , Akurat byłem w pobliżu to wpadłem (w końcu jazda na klubowych ramkach zobowiązuje ), ciekawe czy ktos poznał ze to moje auto kiedys było Pablo też coś podejrzewał (szczególnie jak zobaczył środek) , ale się przyznałem, że to było Twoje dzieło
PABLO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Juz pamietam. Pablo chyba w snach...jedynie Leon poszedl tyle o ile... Jak jechałem od plazy to widziałem Cię na światłach pod M1 i Cię dochodziłem ale pojechałeś na światłach prosto przez rondo ja w prawo na stella :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 00:32_________________________________________________ Pablo też coś podejrzewał (szczególnie jak zobaczył środek) , ale się przyznałem, że to było Twoje dzieło Jak zobaczyłem środek to już wiedziałem kogo ta B6 była :naughty:
FANTOMAS Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Helllouuu Trzeba było mówić że będą wyścigi :decayed: zawsze są to nie wiedziałeś następnym razem ubierz się cieplej tak żebyś do konca wytrwał to zobaczysz Karol fajnie by było trafić taką w czarnym bo taką dokładkę solo w met. u nas na forum ma ktoś (nie pamiętam nika) w ogłoszeniach dzięki za linki ale i tak wnioskuję o kropkę dla ciebie za lans z solarą w środku zimy to nie ta marka co się jeździ z wystawioną opaloną buźką i zimnym łokciemdo czasu aż nie spłowiejesz masz ściągnąć ramki
FANTOMAS Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 19" Kercziego sie zastanawia RS czy BBS dla mnie RS bez dwóch zdań
david_n Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 19" Kercziego sie zastanawia RS czy BBS dla mnie RS bez dwóch zdań To samo mu powiedzialem
Wąski Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 19" Kercziego sie zastanawia RS czy BBS dla mnie RS bez dwóch zdań widzę że do wszystkich wysłał zdjęcie
KERCZI Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Tomek mam juz zawieche wyciagnieta for You, autko ladnie siadlo...
zonk28 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Panowie mam pytanko? Jestem z Krakowa mam silnik 1.9 TDI 110 Km AFN .Jest ktoś w Krakowie kto czyścił turbo?i kto sie na tym zna?Chodzi mi dokładnie by wyczyścić mi turbo , wszelakie węże , zawory .Tak by było wszystko OKI.Jest ktoś taki w Krakowie lub okolicy? Pozdrowionka.
Rekomendowane odpowiedzi