FANTOMAS Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 .....kobieta wymusiła pierwszenstwo ......Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: ojtam ojtam to nie wiesz że dzisiaj mają święto i wszędzie pierwszeństwo :gwizdanie: ale kwiatka jej się rozumie dałeś
jarko Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ale kwiatka jej się rozumie dałeś No chyba z liścia :naughty:
FANTOMAS Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ale kwiatka jej się rozumie dałeś No chyba z liścia :naughty: eeee... no chyba przez te 5 godzin się polubili
PABLO Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 ale kwiatka jej się rozumie dałeś No chyba z liścia :naughty: :polew:
Cuber Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 ale kwiatka jej się rozumie dałeś Tak nawet 4 :wallbash:
FANTOMAS Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ale kwiatka jej się rozumie dałeś Tak nawet 4 :wallbash: od klubu A4
OGr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny ;( Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać no ja bym się wkurwił ale z drugiej strony to tylko auto. Dostaniesz kasę, czy oddasz do ASO i Ci zrobią jak nowe ;-)
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Gruchol a czemu ta RSka ma nie ORI lusterka????
siemian Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 uuuuu Cuber... :confused4: ;( ;( Tyle dobrze ze w koło nie pierdolneła
zieluch Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny ;( Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać Ja bym na twoim miejscu jeszcze szybciej zmieniał koła niż je założyłeś Powitał
OGr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no właśnie może lepiej przerzuć spowrotem zimówki żeby Ci nikt nie zarzucił że to nie przez letnie opony :/
jarko Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 no właśnie może lepiej przerzuć spowrotem zimówki żeby Ci nikt nie zarzucił że to nie przez letnie opony :/ A jest taki przepis :?: Jak bieżnik dobry i nie było śniegu na drodze to w czym problem :gwizdanie: BTW Pablo byłem w tym gamesofcie na Kalinowym co go polecałeś i... Dla mnie straszna kupa, ceny kosmos Bioshock I za 65zł, AC II 3xA 66zł To ma jedynie sens jak kupisz np takie Black Ops, przejdziesz i pójdziesz wymienić za 20zł na inną nowość... W innym przypadku TYLKO allegro i łowienie okazji BTW 2 Nowa gra na PS3
Cuber Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 no właśnie może lepiej przerzuć spowrotem zimówki żeby Ci nikt nie zarzucił że to nie przez letnie opony :/ a jakie to ma znaczenie ? nie ma Od jutra Audica wraca do ASO hehehe
Wąski Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Cuber współczuję bardzo [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 12:30_________________________________________________ http://otomoto.pl/audi-rs4-i-wlasciciel-salon-polska-C17721675.html panowie kumpel sprzedaje gdyby ktos reflektował piękne na maxa dobrze mu poszło w Wieliczce
OGr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 jakie to ma znaczenie ? nie ma no niby żadne ale jak ktoś będzie się chciał czepić to się czepi ale to chyba nie w PL ;-)
jarko Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 jakie to ma znaczenie ? nie ma no niby żadne ale jak ktoś będzie się chciał czepić to się czepi ale to chyba nie w PL ;-) Nie chyba tylko na pewno. Nie ma przepisu, nie ma trzepiania się
OGr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 jakieś strasznie puste to miasto, a to ponoć jedno z najbardziej zakorkowanych miast ;-)
Rekomendowane odpowiedzi