pawel1380 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tam w pko tez nie mam takiego problemu, ide do pokoju na kosciuszkowskim i pani mi daje Kerczi ale masz układ z Panią Innym też daje? Zarzuciłem lato dzis z tego wszystkiego.
Cuber Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Zarzuciłem lato dzis z tego wszystkiego.
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tam w pko tez nie mam takiego problemu, ide do pokoju na kosciuszkowskim i pani mi daje Kerczi ale masz układ z Panią Innym też daje? :polew:
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tam w pko tez nie mam takiego problemu, ide do pokoju na kosciuszkowskim i pani mi daje to wczoraj w tym lesie pewnie załatwiałeś kredyt [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 00:01_________________________________________________ Zarzuciłem lato dzis z tego wszystkiego. Sprawdzałeś śruby dokręcone bo widzę że coś ostatnio rozkojażony jesteś
boseron Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 dobry wieczór Panowie widze ze tematy ciekawe mnie omijają Pablo podziwiam Cie za cierpliwość do kolegi ale oszczędź nam na przyszłość tematów w stylu...... Quiz ? "co kupi kolega Pabla ? " a raczej czego nie kupi :gwizdanie: co do limitów dziennych to w Pekao s.a. mozna tą operacje samemu wykonać przez internet myslałem ze w innych bankach tez tak sie da i nie trzeba do banku przychodzić Jak myślicie kupować juz Euro czy czekać do wakacji pójdzie do góry czy spadnie- potrzebuje na wakacje rozmienić troche kaski moze wypowie sie jakiś Bankowiec
PABLO Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobry wieczór Panowie widze ze tematy ciekawe mnie omijają Pablo podziwiam Cie za cierpliwość do kolegi ale oszczędź nam na przyszłość tematów w stylu...... Quiz ? "co kupi kolega Pabla ? " a raczej czego nie kupi :gwizdanie: co do limitów dziennych to w Pekao s.a. mozna tą operacje samemu wykonać przez internet myslałem ze w innych bankach tez tak sie da i nie trzeba do banku przychodzić Jak myślicie kupować juz Euro czy czekać do wakacji pójdzie do góry czy spadnie- potrzebuje na wakacje rozmienić troche kaski moze wypowie sie jakiś Bankowiec Myślę że więcej nie będzie "Quizu" Mamy tu jednego bankowca to powinien się wypowiedzieć Ok uciekam w kimę bo trochę od rana się zrobi Km, wieczorem dam znać jak wyszło
ozi_wells Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Jak myślicie kupować juz Euro czy czekać do wakacji pójdzie do góry czy spadnie- potrzebuje na wakacje rozmienić troche kaski mysli Raczej juz chyba drozsze nie bedzie, zwłaszcza ze zaczyna tracic, ale jak bedzie w okolicach 4zł w sprzedazy w kantorach to chyba bym kupował, zalezy jeszcze ile chcesz wymienic.
sokolnh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 euro jest "drogie" bo w związku z sytuacją w Japonii i możliwościami reperkusji ludzie posprzedawali mało stabilne waluty, w których też znajduję się złoty sytuacja będzie się uspokajać, euro będzie tanieć, no chyba że Fukushima wybuchnie
Cuber Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Organizujemy jakieś kielbaski wieczorem ?
Transitpower Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Organizujemy jakieś kielbaski wieczorem ? Jestem za
Cuber Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 tutaj prawdzi wipeout http://www.demotywery.pl/8425/Fail-Compilation co do kiełbaski to ja bym reflektował na godzinę 21-szą
FANTOMAS Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 tutaj prawdzi wipeout http://www.demotywery.pl/8425/Fail-Compilation powiem wam że nie chce mi się wierzyć żeby ktoś z tego programu nie wyjechał na wózku hu... z tego że tam jest wszystko wyobkładane pankami ale nikt nie ma kręgosłupa z gumy (z wyjątkiem małych chinek) a to co widać to boli od samego patrzenia kiełbasa też 21
Rekomendowane odpowiedzi