Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ale naspamowaliscie fiu fiu fiu własnie skończylem czytac zaraz coś wrzuce na szybkiego [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 00:02 _________________________________________________
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Cuberek jakie żarniki (tzn. ile K) wstawiłeś ?
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam piekny wtorek się zapowiada, ładne te hidy,czekam na swój zderzaczek :gwizdanie:
Azg Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No no zaszalałeś... robi wrazenie :> :th: Kiedy sie jakis spot szykuje ?
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jest w każdą niedzielę w Galeri Kazimierz o 17 do tej pory ale jest pomysł przesunięcia na póżniej na 18 :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jest w każdą niedzielę w Galeri Kazimierz o 17 do tej pory ale jest pomysł przesunięcia na póżniej na 18 :gwizdanie: na 19.00 :gwizdanie: :gwizdanie:_________________________________________________
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Powitać Tak, tak 19.00 to bardzo dobra opcja :th:
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam piekny wtorek się zapowiada, Ty i tak masz dzisiaj wtorek, więc co za różnica z tą dobranocką :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Cuberek jakie żarniki (tzn. ile K) wstawiłeś ? 6000 K Wyglad Jaki koszt takiej operacji? coś ok 200 pln No no zaszalałeś... robi wrazenie :> :th: Kiedy sie jakis spot szykuje ? SPOT co Niedziele godzina 18-sta ( tak wychodzi z Ankiety ) w Galerii Kazimierz na "dachu" parking => ZAPRASZAMY :th:
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 to ja pozakładam sobie konta i pogłosuje na 19.00 coby na moje wyszło :polew:
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 to ja pozakładam sobie konta i pogłosuje na 19.00 coby na moje wyszło :polew: czekaj, czekaj zaraz Ci pójdę z odsieczą
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 hahah, Panowie 19-sta jest troszke juz za późno, no ale czekamy do jutra. Jutro kończymy ankiete i ustalenia wprowadzamy w "życie" ps. xenonek w halogenach na zywo robi extra robote wyglad bajerka !! na najblizszym spocie będzie prezentacja co poniektórzy będą widzieli wczesniej a nie którzy juz widzieli
makoz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dobry dobry Cuber niedługo to zrobisz ze swojej A4 unikat na skalę światową
jarko Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dobry dobry Cuber niedługo to zrobisz ze swojej A4 unikat na skalę światową Przecie to już jest unikat :bicz3:
makoz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Przecie to już jest unikat :bicz3: Jeszcze foteli brakuje
Mad_MAX Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Powitac wszystkich No Cuberaczku KOXIK po calosci , ale jak doswietlaja ziemie to normalnie KOXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ja zamowilem dzisiaj Day lighty mam nadzieje , ze dojda szybko co by na spota byly zalozone Of kos Themon i Cuber pomozecie hehehe ?
Rekomendowane odpowiedzi