KERCZI Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A macie jakąś miejscówke?? Bo jeśli nie - to ja moge coś zaproponować :gwizdanie: Jest mnóstwo ciekawych miejsc w pobliżu mnie Dawaj coś Przywioze grill'a jakby co... Chociaż Karol ma większego no wlasnie Jarko gdzie fotki??? btw.
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kilka jest, jutro zapodam... Na więcej nie miałem czasu
KERCZI Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 http://allegro.pl/audi-80-ur-quattro-i1603853046.html
sokolnh Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 stoi już długo, na początku chciał 70 tys, potem 50 tys a teraz nie wiem
Transitpower Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Panowie... Określajcie się co z grillem bo chciałbym już mięsko zakupić do zapeklowania i przygotować sobie wolny wieczór :gwizdanie:
miodzio Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Panowie... Określajcie się co z grillem bo chciałbym już mięsko zakupić do zapeklowania i przygotować sobie wolny wieczór :gwizdanie: Ty lepiej świniaka na ruszt zamów
boseron Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Panowie... Określajcie się co z grillem bo chciałbym już mięsko zakupić do zapeklowania i przygotować sobie wolny wieczór :gwizdanie: ja jestem na tak w czwartek i miejscówka koło Ciebie tez mi sie podoba cisza i spokój jakby ktos nie wiedział to okolice tynieckiej
PABLO Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Zapowiada się dobry spot, tylko aby frekwencja dopisała bo pogoda na pewno dopisze
Wąski Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 http://allegro.pl/audi-80-ur-quattro-i1603853046.html bity i przeróbka z anglika była dzwoniłem do gościa .Ogólnie lipa
Yoghurt Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Chopoki Jak tam Boseron, podpiales przod pod wzmacniacz?
boseron Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jeszcze nie ale Twoja podpowiedz jest bardzo profesjonalna , czekam na chwile wolnego czasu i podziałam
Yoghurt Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jeszcze nie ale Twoja podpowiedz jest bardzo profesjonalna , czekam na chwile wolnego czasu i podziałam no jestem ciekaw efektow pracy. daj znac jak wyrezasz
Wąski Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jeszcze nie ale Twoja podpowiedz jest bardzo profesjonalna , czekam na chwile wolnego czasu i podziałam no jestem ciekaw efektow pracy. daj znac jak wyrezasz myślisz że umie takie rzeczy robić
boseron Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jeszcze nie ale Twoja podpowiedz jest bardzo profesjonalna , czekam na chwile wolnego czasu i podziałam no jestem ciekaw efektow pracy. daj znac jak wyrezasz myślisz że umie takie rzeczy robić przyjade do Ciebie napewno pomozesz :gwizdanie:
jarko Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Panowie... Określajcie się co z grillem bo chciałbym już mięsko zakupić do zapeklowania i przygotować sobie wolny wieczór :gwizdanie: Na mnie równiez możesz liczyć i do mięska się chętnie dorzucę Co do miejsca jest mi wszystko jedno tylko mała uwaga... Podejrzewam że większość by chciała tak żeby auto staly blisko czyli jakiś parking na uboczu No i pewnie bliżej centrum
Rekomendowane odpowiedzi