Azg Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 może byś 19, dobranocki nie oglądnę no wlasnie a w niedziele gumisie lecą No ale skoro na 18 to moze uda mi sie w ta niedziele zalapac, jak tylko zdaze wrocic z weekendu na czas
Mad_MAX Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Na faktach HAPPY URODZIN Pablowy :notworthy:
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Cuber jak lookam na te fotki z tym xenonem to od razu kojarzy mi sie rynek nocą (promienie w kosmos) Efekt Dzięki panowie za życzonka
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Makoz Ty mnie nie podpuszczaj z tymi fotelami najlepszego PABLO :th:
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 PABLO zdrówka i RS4 B8 :th: jak wyjdzie
makoz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Makoz Ty mnie nie podpuszczaj z tymi fotelami HEHEHE pewno śnią ci się po nocach moim zdaniem to kwestia czasu jak podjedziesz wypasionym A4 "C line" (czyt. Cuber line)
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Pablo słysząlem ze organizujesz jakąs bibke w miescie z tej okazji...... :gwizdanie:
rex Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 cuberos - Sorry jeśli podawałeś, ale siakoś mi umknęło , jakie H tam w końcu wchodza? 7, 11? Rozumiem że do mnie by poszły te same ? P.S. Pablo, Naj, Naj, Naj
Tytus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Rex: 11 (rozumiem ze pytasz o halogeny) Najlepszego Pablo :th:
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Pablo może wspólna imprezka... :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Pablo robi grill party w niedziele na spocie
mega13 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 HEHEHE pewno śnią ci się po nocach moim zdaniem to kwestia czasu jak podjedziesz wypasionym A4 "C line" (czyt. Cuber line) Nie ma śmiacia widziałem kiedyś na giełdzie A3 która w miejscu gdzie Audice maja znaczki quattro, miała takie same grawerki tylko z napisem firmy tuningowej która przygotowywała samochód. Zawsze cuber może sobie zrobić własną wersję jako kreator i wykonawca designu własnej furki. Pablo STO LAT!! :th: :th:
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a co nie słyszeliscie u C-line ? CuberLine ??
Rekomendowane odpowiedzi