boseron Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 a ja jak zwykle nie moge bo pracuje na noc Jarko zwykły wypadek nic szczególnego dziś odebrałem samochód od blacharza i powiem Wam ze gość naprawde zna sie na swoim fachu, tak wyprostował mi błotnik ze nic nie trzeba malować , nie ma śladu po kolizji polecam Go wszystkim [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 20:52_________________________________________________aaa nie chce ktoś LCD-ka 26 cali Grundig 3 stówy i poszło , nie mam gdzie go trzymać, dla dziecka do pokoju lub do kuchni jak znalazł.
grzeg Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki za kielbaski! :> Tomek poszedl kupic jeszcze jedna czy dwie mu wystarczyly?
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki za kielbaski! :> Tomek poszedl kupic jeszcze jedna czy dwie mu wystarczyly? poparzył sobie język heheheh Dzieki za spota
Gość mmcv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki Panowie , fajnie bylo poznac chociaz i tak nei kojarze wszystkich
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki Panowie , fajnie bylo poznac chociaz i tak nei kojarze wszystkich
Gość mmcv Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki Panowie , fajnie bylo poznac chociaz i tak nei kojarze wszystkich Ciebie akurat kojarze
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzieki za kielbaski! :> Tomek poszedl kupic jeszcze jedna czy dwie mu wystarczyly? poparzył sobie język heheheh Dzieki za spota :tongue4: Dzieki Panowie , fajnie bylo poznac chociaz i tak nei kojarze wszystkich no ja też nie wszystkich kojarze kto to był ten gość w czarnej koszulce co mu niby na drugie STIG a i ten kolo od tego białego jajofoana
david_n Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzieki za kielbaski nie dojechalem :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jarko zwykły wypadek nic szczególnego A wyglądało groźnie, prawie całą noc droga była zamknięta.
Rekomendowane odpowiedzi