jarko Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Koledzy, możecie polecić dobrą firmę w Krakowie która uzupełni czynnik i odgrzybi klimatyzację? swift na ślicznej, czy na ostatniej - już nie pamiętam i nie wyspałem się
norbi3000 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-xvs-650-dragstar-custom-M2675758.html Widzę że cię natchnąłem na sprzedaż
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 ciekawe co z tego wyjdzie http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/polski-supersamochod-to-juz-nie-fikcja,1652270,415
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 TX-Didi nie szalej tak na Nowohuckiej
pawel1380 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dziś tak ładnie, nie ma co sobie żałować
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dziś tak ładnie, nie ma co sobie żałować te zainfekowany czekam co wymyślisz w wiadomym temacie ps. W Środę kiełbaska jak najbardziej
pawel1380 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 BTW panowie mam ponad 150 kilo gazet motoryzacyjnych które zbierałem na przestrzeni 15 lat.... Gdyby nie to że kiedyś mój tata część wyrzucił to bankowo wszystkie Auto Swiaty i Motory ,wiele Auto Motor Sportów,Top Gearów,V12,Auto Moto itd..z dziedziny Superbike również...no masakra ile tego jest jak zrobiłbym foto to szok :decayed: Nie wiem co z tym zrobić....jakoś szkoda mi wyrzucić...z drugiej strony porządkuje dom,nie zaglądałem do nich już latami... Ma ktoś jakis pomysł na to? Hurtem na allegro czy juz tylko skup makulatury?
gruszka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 BTW panowie mam ponad 150 kilo gazet motoryzacyjnych które zbierałem na przestrzeni 15 lat.... Gdyby nie to że kiedyś mój tata część wyrzucił to bankowo wszystkie Auto Swiaty i Motory ,wiele Auto Motor Sportów,Top Gearów,V12,Auto Moto itd..z dziedziny Superbike również...no masakra ile tego jest jak zrobiłbym foto to szok :decayed: Nie wiem co z tym zrobić....jakoś szkoda mi wyrzucić...z drugiej strony porządkuje dom,nie zaglądałem do nich już latami... Ma ktoś jakis pomysł na to? Hurtem na allegro czy juz tylko skup makulatury? ja ostatnio wywaliłem tego taka ilosc że prawie kontenera zbrakło
pawel1380 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kurde znalazłem kolejną część... Z 200 kilo będzie...ja pierdziele szok :shocked: Szkoda to wywalić...Ciekawe ile na to poszło drobnych i nie tylko
rex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Panowie, Małe pytanko - jeśli ktoś byłby zainteresowany wytworzeniem własnych (tj. swojej firmy) artykułów reklamowych różnej maści - prosiłbym o info na pw.
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widze ze firmy reklamowe powstają jak grzyby po deszczu :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Koledzy, możecie polecić dobrą firmę w Krakowie która uzupełni czynnik i odgrzybi klimatyzację? swift na ślicznej, czy na ostatniej - już nie pamiętam i nie wyspałem się teraz na ul.Reduta
rex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widze ze firmy reklamowe powstają jak grzyby po deszczu :gwizdanie: Taka jak ta - gwarantuje że nie To jest pionierski projekt w PL, a można i powiedzieć, że nawet i w EU. W Stanach jedynie zaczynają działać na podobnej zasadzie.
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 no to oświeć OCB ps. Fell siedziw tych tematach wiec jak coś juz robię to u Niego
Rekomendowane odpowiedzi