PABLO Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Obczaiłeś już tą drogę do Galerii Kazimierz :?: :decayed:
jarko Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jedyny Robert się zainteresował... Nikt więcej nie jest chętny do pomocy :?: :gwizdanie:
saint4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Obczaiłem i wiem faktycznie blisko :naughty:
PABLO Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jedyny Robert się zainteresował... Nikt więcej nie jest chętny do pomocy :?: :gwizdanie: Napisz dokładnie na PW to jeśli mogę to oczywiście pomogę [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 20:36_________________________________________________ Obczaiłem i wiem faktycznie blisko :naughty: Graty [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 20:36_________________________________________________ Witamy, ludzie zapomną jak wyglądasz
KERCZI Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jarko do mnie tez wyslij http://www.youtube.com/watch?v=rhjb2g2pVkE&feature=player_embedded#at=48 p.s. SIEMAAA
adriand Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 hej, założyłem już podobny wątek, ale wydaje mi się, że ludzie z Krakowa zaglądają głównie tutaj: moje audi było fabrycznie bez concerta, a co za tym idzie, również bez subwoofera z tyłu. Mam już radyjko i subwofer ze wzmacniaczem- i teraz pytanie- gdzie w Krakowie mi to złożą do kupy? Chcę, żeby było to miejsce, gdzie znają się na audi. jakieś propozycje? pozdrawiam, Adrian
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 hej, założyłem już podobny wątek, ale wydaje mi się, że ludzie z Krakowa zaglądają głównie tutaj: moje audi było fabrycznie bez concerta, a co za tym idzie, również bez subwoofera z tyłu. Mam już radyjko i subwofer ze wzmacniaczem- i teraz pytanie- gdzie w Krakowie mi to złożą do kupy? Chcę, żeby było to miejsce, gdzie znają się na audi. jakieś propozycje? pozdrawiam, Adrian zadzwon tutaj => Marcin 501 963 597 powiedz że z A4-klub.pl Marcin zna sie na rzeczy, robi profi robotę, jest na ul. Zakopianskiej!
adriand Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 hej, założyłem już podobny wątek, ale wydaje mi się, że ludzie z Krakowa zaglądają głównie tutaj: moje audi było fabrycznie bez concerta, a co za tym idzie, również bez subwoofera z tyłu. Mam już radyjko i subwofer ze wzmacniaczem- i teraz pytanie- gdzie w Krakowie mi to złożą do kupy? Chcę, żeby było to miejsce, gdzie znają się na audi. jakieś propozycje? pozdrawiam, Adrian zadzwon tutaj => Marcin 501 963 597 powiedz że z A4-klub.pl Marcin zna sie na rzeczy, robi profi robotę, jest na ul. Zakopianskiej! dzieki za błyskawiczną odpowiedź!
Transitpower Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Spróbuj na Wileńskiej (przecznica z 29-go Listopada na wysokości Akademii Rolniczej). Tam jest sklep i serwis właśnie takich rzeczy. Jest jeszcze jeden punkt na Walerego Sławka (przy skrzyżowaniu z Turniejową) tam handlują radiami ale za ten sklepokomis nie odpowiadam, bo nic tam nigdy nie robiłem. Jest jeszcze jeden gość na giełdzie, mieszka w okolicach Balickiej i jest niezły spec jeśli chodzi o CAR AUDIO. Ma na imie Wojtek a jego numer to 501 162 796. Mnie zrobił audio w aucie więc wiem, że gość zna się na rzeczy i polecam. PS: ........... TO JEST POTĘGA :naughty:
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 adriand zadzwon do Marcina, On siedzi w Audi i tylko tym sie zajmuje, car-audio , navi i wszelkiego rodzaju inne przeróbki! ręcze za niego Transit nie prowokuj :gwizdanie:
adriand Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 adriand zadzwon do Marcina, On siedzi w Audi i tylko tym sie zajmuje, car-audio , navi i wszelkiego rodzaju inne przeróbki! ręcze za niego Transit nie prowokuj :gwizdanie: właśnie o kogoś takiego mi chodzi. Pozwól, że powołam się ew. na Twój nick z forum. pozdrawiam! a co do meczu- wymęczone, ale jest;)
Transitpower Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Transit nie prowokuj :gwizdanie: Nie prowokuje... Nie mogłem się powstrzymać Jestem jeszcze w euforii pomeczowej i mam kilka piw na sumieniu więc z góry przepraszam
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Transit , przeca smieje się [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 22:41_________________________________________________ właśnie o kogoś takiego mi chodzi. Pozwól, że powołam się ew. na Twój nick z forum. spoko , możesz się spokojnie powołac
Diego Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Hej Cuber, czy Marcin poradzi sobie z swapem kierownicy zwyklej na multif. z TTS, w a4 cabrio ? Ciężko znaleźć w krk kogoś kto profi zajmuje się Audi.
Cuber Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Hej Cuber, czy Marcin poradzi sobie z swapem kierownicy zwyklej na multif. z TTS, w a4 cabrio ? Ciężko znaleźć w krk kogoś kto profi zajmuje się Audi. Jasne że tak!!!!! Uwierzcie mi gosć zrobi wszystko ! Siedzi w Audi A3 A4 itd U mnie montował multi , tempomat , zmienial radio , ledy na tył a pewnie z czasem i Navi 3G + b&O lub ASS itd itp. Gregowi montował całą navi w B8 3G Kercziemu tez nie jedno heheh
boseron Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jarko jestem chętny do pomocy więc dawaj co tam masz na pw rozkręcimy spoty na nowo, dobrze by było co jakiś czas organizowac jakiegoś grilla lub inne atrakcje wtedy frekwencja napewno bedzie większa, kazdy chyba lubi kiełbaski karczek czy piwo optymistycznie myśle ze po wakacjach frekwencja sie poprawi..... Siemian wracaj na studia do Krakowa.....robiłeś 4 lata pierwszy rok to mozesz i piąty raz zacząć zwiększysz frekwencje Zieluch a Ty na drugi fakultet i juz bedzie dwóch więcej
Rekomendowane odpowiedzi