Diego Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Dzieki Grzes, :notworthy: zdam relacje jak poszlo Mam jeszcze w A2 grzanie foteli do zrobienia + konsola 2din + rns
gruszka Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony
KERCZI Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony Ty!!! Ubrudzic Cie Chrupkiem??? :tongue4:
gruszka Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony Ty!!! Ubrudzic Cie Chrupkiem??? :tongue4:
PABLO Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jarko do mnie tez wyslij http://www.youtube.com/watch?v=rhjb2g2pVkE&feature=player_embedded#at=48 p.s. SIEMAAA Civic na turbinie zapieerdziela że szok [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 01:02_________________________________________________ ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony :polew: :decayed:
boseron Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony zastrzelić Cie ? [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 01:22_________________________________________________powiem Wam ze otworzyłem jakiś koniak z barku i miało być niedobre a butla pusta jutro wolne więc do spodu oglądam włąsnie Jackass za***iste świry z tych gości..... uwielabiam ich
Wąski Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 ja też nie jeżdżę na spoty bo tam same bufony nie tylko Tam ale . . .
siemian Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Jarko jestem chętny do pomocy więc dawaj co tam masz na pw rozkręcimy spoty na nowo, dobrze by było co jakiś czas organizowac jakiegoś grilla lub inne atrakcje wtedy frekwencja napewno bedzie większa, kazdy chyba lubi kiełbaski karczek czy piwo optymistycznie myśle ze po wakacjach frekwencja sie poprawi..... Siemian wracaj na studia do Krakowa.....robiłeś 4 lata pierwszy rok to mozesz i piąty raz zacząć zwiększysz frekwencje Zieluch a Ty na drugi fakultet i juz bedzie dwóch więcej :hi:
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Jarko jestem chętny do pomocy więc dawaj co tam masz na pw rozkręcimy spoty na nowo, dobrze by było co jakiś czas organizowac jakiegoś grilla lub inne atrakcje wtedy frekwencja napewno bedzie większa, kazdy chyba lubi kiełbaski karczek czy piwo optymistycznie myśle ze po wakacjach frekwencja sie poprawi..... Siemian wracaj na studia do Krakowa.....robiłeś 4 lata pierwszy rok to mozesz i piąty raz zacząć zwiększysz frekwencje Zieluch a Ty na drugi fakultet i juz bedzie dwóch więcej :hi: no w koncu sie nauczyles ze jak przychodzi sie na Krakowskie to czapki z głów
wojtas88 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 powitać prezesostwo w ten jakże piękny dzień :>
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 :hi: gdzie to byłes jak Cie nie było
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Jelloł...ja w koncu dzisiaj odberałem furmanke...jednak co AUDI to AUDI....
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Jelloł...ja w koncu dzisiaj odberałem furmanke...jednak co AUDI to AUDI....
jarko Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Spróbuj na Wileńskiej (przecznica z 29-go Listopada na wysokości Akademii Rolniczej). Jak już to Zaułek Wileński A tak poza tym - TYLKO NIE TAM
KERCZI Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Spróbuj na Wileńskiej (przecznica z 29-go Listopada na wysokości Akademii Rolniczej). Jak już to Zaułek Wileński A tak poza tym - TYLKO NIE TAM nie kombinuj tylko jedz do MARCINA, którego polecił Ci Cuber. w RadioManie o którym mówicie nie mają zielonego pojecia poza zwyklym podlaczeniem radia do ktorego filozofii nie potrzeba...
Rekomendowane odpowiedzi