PABLO Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To jak Makki dalej jedziesz czy zostajesz na jakiś czas w Krk to się jutro zrobi spota [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 00:21_________________________________________________Pamiętam jak w tamtym roku wybierałeś się do nas na spota do Galerii to jechałeś obok galerii i chyba nie mogłeś trafić albo już nie miałeś czasu i wtedy mi ktoś na spocie powiedział, "PABLO widziałem przed chwilą fajną białą B8 z wydechem na 4 rury i na Duńskich numerach" na to ja "przecież to był Makki z Norwegii, mogłeś go zatrzymać i pokierować na spota bo pewnie nie mógł trafić!"
Wąski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 http://wyborcza.biz/Firma/1,101618,10044556,Ludzie__ktorzy_rzadza_na_Allegro.html[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 08:01_________________________________________________ Podobno MAM dobre cenny na oleje Motul Castrol itp.można porównać [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 08:02_________________________________________________w końcu odebrałem swoja B2 teraz rezanko
pawel1380 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dzieki!! Znalazlem, dzisiaj ponad 300km zrobilem i troche robali sie naprzyczepialo.. Mówiłeś że bez pianownicy nie myjesz
_Makki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 alo Krakow! Wlasnie wjechalem do miasta i poszukuje na gwalt myjni bezdotykowej. Najlepiej w okolicach ulicy Zakopianskiej.. Help Makki już jesteś???? Na ile przyjechałeś??? Masz tam obok Solvay Park Bp i bez dotykowa Robimy spota tym razem No jestem:) Narazie nie wiem moze do weekendu jakos..[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 10:56_________________________________________________ Jak coś jutro zapraszam na pucowanko do nas :decayed: A pianownice masz? W nocy plukalem tylko przod z robali - bezdotykowo.. Tak bez pianowicy nie tykam lakieru "recznie"..
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 witajcie, ostatnio cos nie mam czasu zeby posiedzieć na forum
Transitpower Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 witajcie, ostatnio cos nie mam czasu zeby posiedzieć na forum Wieczorem też nie będziesz miał czasu
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Panowie to jak robimy wieczorem spota na kiełbaskach standardowo ok 21:00 pod HT :?:
Transitpower Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś chciał poczytać o klubie z mojego osiedla to zapraszam do lektury: http://dziennik.krakow.pl/pl/region/miasto-krakow/sport-krakowski/1163200-przeszkadzaja-im-dziki-i-krety-kibicuje-bramkarz-z-kadry-smudy.html Boseron - Ty koniecznie to przeczytaj, bo dziś poznasz osoby wymienione w artykule [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 14:02_________________________________________________ Panowie to jak robimy wieczorem spota na kiełbaskach standardowo ok 21:00 pod HT :?: Pablo... Dziś jest mecz przecież...
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Aaaaa zapomniałem że Wisła gra No to jutro będziemy nad tym rozmyślać
FANTOMAS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 może mi ktoś zmierzyć w swojej B6 avant szerokość i długość światła stopu w tylnej klapie ?
Wąski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 może mi ktoś zmierzyć w swojej B6 avant szerokość i długość światła stopu w tylnej klapie ? długość ok 35 cm a wysokość ok2,5cm bo ma spoiler i ciężko co do mm koledze już drugi raz ukradli RNS-A z nowego A3 koszt na AC 15 TYŚ
Gość mmcv Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 koledze już drugi raz ukradli RNS-A z nowego A3 koszt na AC 15 TYŚ :shocked 15 tys?????????? :shocked:
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No to chyba nie straci jak tyle warte w AC
FANTOMAS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 koledze już drugi raz ukradli RNS-A z nowego A3 koszt na AC 15 TYŚ a z ciekawości kiedy mu to podprowadzili za dnia czy nocką
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No to oglądamy meczyk jarko masz w HD :?:
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Spałem... Poza tym to dopiero eliminacje do eliminacji - nie ma czym się jeszcze podniecać
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Panowie przypominam o spocie na kiełbaskach pod Halą Targową już dziś (Czwartek) ok 21:00
Gość mmcv Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 koledze już drugi raz ukradli RNS-A z nowego A3 koszt na AC 15 TYŚ a z ciekawości kiedy mu to podprowadzili za dnia czy nocką a co kombinujesz jak sobie podprowadzic :mysli: Ktos byl na spocie ? Ja na smierc zapomnialem a dzis to moze nawet zagladnolbym Fiescina . Musze przyznac ze nawet to to jezdzi. Moze nie ma jakiegos niesamowitego buta ale setke szybko zamyka + prowadzenie w zakretach :shocked: jestem pod wrazeniem...krotkie auto obnizone utwardzone , dobre gumy i naprawde BMW musialbym sie napocic zeby to objechac w zakrecie . Z meczu zapamietalem ... Turcy nie lubia Bulgarow, Melikson dlugo nie pogra w Polskiej Lidze
Rekomendowane odpowiedzi