Radekst Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 to samo w NH w okolicach Stelli-Sawickiego ja smigam 2 razy dziennie po stella i jeszcze suszary nie widzialem
Transitpower Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8turbo-benz-sekwencja-2-lata-w-kraju-i1930526779.html Co myślicie o tym samochodzie?? Oprócz koloru nadwozia i tapicerki (która będzie ciężka w utrzymaniu w czystości) - autko dobrze wygląda i jest fajnie wyposażone. Cena też przyzwoita... Pilzno nie jest daleko więc jeśli jesteś na kupnie to jedź oglądnąć z jakimś mechanikiem... Przy obecnych cenach benzyny i diesla - to jedyne sensowne wyjście i w przyzwoitej cenie No to zbieram się na spota
imelvis Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8turbo-benz-sekwencja-2-lata-w-kraju-i1930526779.html Co myślicie o tym samochodzie?? Oprócz koloru nadwozia i tapicerki (która będzie ciężka w utrzymaniu w czystości) - autko dobrze wygląda i jest fajnie wyposażone. Cena też przyzwoita... Pilzno nie jest daleko więc jeśli jesteś na kupnie to jedź oglądnąć z jakimś mechanikiem... Przy obecnych cenach benzyny i diesla - to jedyne sensowne wyjście i w przyzwoitej cenie No to zbieram się na spota Przy tych cenach benzyny w moim przypadku wchodzi w grę tylko nitro w postaci lpg:). Nie znam się za bardzo ale coś mi nie pasuje w tym samochodzie... Wersja usa, sprowadzony z austrii, srodek i tylna klapa poliftowa, a grill sprzed liftu no i te lampy przednie też wymienione...
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 LukaszD teraz ZIKiT ma akcje że 5 lat wstecz chyba przysyłają mandaty, chcą tym samym dziurę budżetową łatać. Tak btw. dla all krakowskich kierowców chyba jakaś akcja policyjna jest na ulicy telewizyjnej tj lecąc od tandety w stronę brożka, 2-3 dzień z rzędu "suszą", to samo w NH w okolicach Stelli-Sawickiego raz w tygodniu co najmniej tak jest [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:23_________________________________________________ Co tu sie k.... dzieje? a gdzie Wąski ....[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________ Piotr 660 47 01 50 N.H A gdzie ten Pan serwisuje bo nie wiem o kogo chodzi ? a wszystkich znasz No właśnie nie, dlatego też pytam Wamat znana firma [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________ON dziś po 5.48
siemian Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 hmmm... widział ktoś specjaliste od zawieszeń...? :mysli: :polew: Dzięki za spota Panowie
FANTOMAS Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie zapomnijcie o spocie patrz kufa zapomniałem Co tu sie k.... dzieje? hartbrejker się odnalazł coś mi psujesz wydajność w gabinecie ostatnio ON dziś po 5.48 [/b] tzn. gdzie w biedronce
nex Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8turbo-benz-sekwencja-2-lata-w-kraju-i1930526779.html Co myślicie o tym samochodzie?? Oprócz koloru nadwozia i tapicerki (która będzie ciężka w utrzymaniu w czystości) - autko dobrze wygląda Z tym się akurat po części nie zgodzę jeśli chodzi o wnętrze, bo jasna skóra + tapicerka jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości, rzekłbym że łatwiejsza niż czarna
gucio07 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Podziękował za spota frekwencja
lennox Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 dzięki za spota Pablo już skończył? :polew:
PABLO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 dzięki za spota Pablo już skończył? :polew: Skończył zaraz jak pojechaliście, ładnie to tak olać kolege Frekwencja 15 audiczek
Transitpower Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Pablo ładnie to landrynki spod szafy wygrzebywać I to przy kolegach Dzięki za spota Frekwencja
PABLO Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Pablo ładnie to landrynki spod szafy wygrzebywać I to przy kolegach Dzięki za spota Frekwencja To nie było do mnie
Transitpower Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Pablo ładnie to landrynki spod szafy wygrzebywać I to przy kolegach Dzięki za spota Frekwencja To nie było do mnie Do Ciebie do Ciebie Koledzy wiedzą o co chodzi :polew: Klient również :polew:
Rekomendowane odpowiedzi