fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jeśli nie chce ryzykować to wg mnie najlepszym wyborem do B6 jest 18", niech zobaczy jakie ma fele ykk w B6 widzialem widzialem kozak alu a zawias jaki on tam ma? orientujesz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jeśli nie chce ryzykować to wg mnie najlepszym wyborem do B6 jest 18", niech zobaczy jakie ma fele ykk w B6 widzialem widzialem kozak alu a zawias jaki on tam ma? orientujesz sie? ori s-line 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jeśli nie chce ryzykować to wg mnie najlepszym wyborem do B6 jest 18", niech zobaczy jakie ma fele ykk w B6 widzialem widzialem kozak alu a zawias jaki on tam ma? orientujesz sie? ori s-line 1BE widzialem w opisie ale myslalem ze pozniej moze na gwint zmienil.. nie mam teraz za bardzo czasu w pracy zeby przeleciec karte po karcie w jego watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://moto.allegro.pl/e30-coupe-m-technic-nie-ma-lipy-i2013124304.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://moto.allegro.pl/e30-coupe-m-technic-nie-ma-lipy-i2013124304.html nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://moto.allegro.pl/e30-coupe-m-technic-nie-ma-lipy-i2013124304.html nie ma lipy za***ista jeszcze na wąskiej lampie, tylko szkoda ze nie 325, ale nie mozna miec wszystkiego a jak tam Waski twoje zakupy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Fantowski ja mam 17" AVUS z s4 do sprzedania ORI[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 15:16_________________________________________________ SIEMIAN??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Skupiłem właśnie nówkę z salonu orange Samsunga Galasy S + za 750zł, ludzie są zdesperowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam, spotykacie sie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam, spotykacie sie dzisiaj? Tak jest, randkujemy się dzisiaj Nie gadaj tylko przyjedź na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 witam, spotykacie sie dzisiaj? Przyjedź bo cos musisz u mnie poustawiac VAG-iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 haha to zorganizujcie VAG'a, bo ja chwilowo nie mam swojego kompa Powiedz, co chcesz ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 żeby było BOSO a nie żeby musiał wkółko puszczaś że "pójdzie boso" żeby wszyscy wiedzieli że ma "BOSO" Grześ wiesz już coś o gratach może wezme laptoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Fanti kupiles rozrzad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Fanti kupiles rozrzad?? tak u mnie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 16:00_________________________________________________Fanti jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Fanti kupiles rozrzad?? już wiesz dawał lepsze firmy wiesz nie ma to jak KERASAN łokarimaska i toranogasama i dorzucili andżinsana do szyb ale mam dla ciebie fakture bo kupiłem u nich płyn na całe 24zł!!! rozumiem że łykosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 fantowski szukam 18' więc jak chcesz może sprzedałbym ci moje 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Fantowski ja tez moge swoje 17 z oponami sprzedać, felgi jak nowe opony tez co dzis robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://www.worldcarfans.com/112010539481/audi-rs4-avant-coming-later-this-year---report Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi