Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witaj Kepasa siemka robicie teraz w tym samym klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ? skoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 kiedy byłem i dla mnie dramat Wąski jak dla mnie rewelka chociaż nie mówie że nie bywało lepiej kiedy znowu jedziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Proszę kto zawitał, kepasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ? skoda OCP konto już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 raz na jakiś czas zaglądnę... )) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 raz na jakiś czas zaglądnę... )) pozdrawiam Zaglądnij na spota jak dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ? skoda mimo wszystko najlepsze[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 13:13_________________________________________________postaram sie ale skodą obciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zrobimy we Czwartek hasło że picie będzie i znów przyjedzie 20 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 raz na jakiś czas zaglądnę... )) pozdrawiam Zaglądnij na spota jak dasz radę A po co [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 13:37_________________________________________________ kiedy byłem i dla mnie dramat Wąski jak dla mnie rewelka chociaż nie mówie że nie bywało lepiej kiedy znowu jedziesz?? piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 postaram sie ale skodą obciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Audi Coupe też może przyjechać w któryś czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zapisywać się :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Audi Coupe też może przyjechać w któryś czwartek? pewnie że TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zapisywać się :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236963.0 taka drobna pomyłka jarko: UWAGA: ZAPISY DO 09.03.2011r. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wy nie wyłapujcie literówek tylko się zapisujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wy nie wyłapujcie literówek tylko się zapisujcie Dokładnie zapisywać się a nie pierd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jarko... Powiedz mi czy wszystkie kalendarze mają źle rozpisane dnie miesiąca (wrzesień 2012) czy tylko mój?? Bo okazuje się że sierpień kończy się w piątek a wrzesień rozpoczyna we czwartek (a powinien w sobote) A tak na marginesie dobry wieczór i dobranoc. i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi