boseron Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 dziś ojeźziłęm sie po mieście doszlifowywując corse do perfekcji jezli wogóle takie autko można do takiego stanu doprowadzić , ale autostradą 130 śmigałem i nawet sie nie bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 dziś ojeźziłęm sie po mieście doszlifowywując corse do perfekcji jezli wogóle takie autko można do takiego stanu doprowadzić , ale autostradą 130 śmigałem i nawet sie nie bałem To oglądnij to lepiej Super babcia w super maluchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pablo zawsze jakiś sposób znajdzie żeby tylko tu coś skopiować :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 dziś ojeźziłęm sie po mieście doszlifowywując corse do perfekcji jezli wogóle takie autko można do takiego stanu doprowadzić , ale autostradą 130 śmigałem i nawet sie nie bałem To oglądnij to lepiej Super babcia w super maluchu co w tym dziwnego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No raczej zwykły malczan tyle nie pojedzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ile ? 136km/h na prostej nie z górki. Sam miałem taką czerwoną strzałę i przy 110km/h nieźle kierą trzepało Z górki poszedł 140km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może z wiatrem jechał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja mialem bisa i zamykal licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja mialem bisa i zamykal licznik Ja miałem zwykłego z silnikiem zrobionym i tez mi szedł spokojnie koło 140 na prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja mialem bisa i zamykal licznik Ja miałem zwykłego z silnikiem zrobionym i tez mi szedł spokojnie koło 140 na prostej To jeszcze się na zlot zapiszcie i będzie komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Panowie chętni na piątkowe granie wieczorne + u mnie w domku pisać kto chętny jak bedzie min 5 osób to organizuje jak mniej to lipa odpuszczamy musze wiedzieć do jutra wieczorem najpóźniej sobota odpada bo pracuje na noc. [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________moze być PW jak sie wstydzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Boseron wymyśl inny termin :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja nie wiem jeszcze, to chorowanie już mnie dobija... A załatwień teraz tyle i kasy trza na to wszystko a sił do pracy k**wa brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja w Piatek odpadam mam impreze , ale Sobota lub inny dzień ,dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Boseron wymyśl inny termin :gwizdanie: jak dla mnie to moze być czwartek po spocie jeszcze ale pewnie większośc w piątek do pracy idzie ja mam wolne dlatego zaproponowałem piątek, jak w tym tygodniu nie wypali to spokojnie wymyśli sie coś w przyszłym tyg, zobaczymy ile bedzie chętnych chciałbym zeby granie w Fifke weszło do stałego repertuaru imprez bo w realu idzie nam nieco gorzej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No nic moze sie coś wymysli jeszcze w inny dzien , Piatek odpadau mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja za to w czwartek na pewno nie dam rady, w piątek o 8 rano mam montaż i nie mogę sie spóźnić bo z terminami jest lipa... Jeżeli już to w piątkowy wieczór może być, a może lepiej sobota wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja za to w czwartek na pewno nie dam rady, w piątek o 8 rano mam montaż i nie mogę sie spóźnić bo z terminami jest lipa... Jeżeli już to w piątkowy wieczór może być, a może lepiej sobota wieczór pisałem ze w sobote ide do pracy na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi