jarko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Karol, to co ? Będzie coś pite za tydzień w niedziele w związku z okazyją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja tez wczoraj pobalowalem gralismy w pokera do 4 karty/wóda i jest dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Karol, to co ? Będzie coś pite za tydzień w niedziele w związku z okazyją ? patrz na dwudziestego [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 14:51_________________________________________________ Ja tez wczoraj pobalowalem gralismy w pokera do 4 karty/wóda i jest dobra zabawa poker na drobne pieniadze fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No mielismy zetony fajna zabawa,musze sobie kupic taki zestaw.Stawki niskie bo po pare pln ale nie wprowadzilismy zasady ze nie mozna dokupowac zetonow :gwizdanie: i non stop ktos jak juz prawie odpadal placil i ogien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zobaczcie jaki sedan zrobiony w uj na RS4 którego nie było w B5 Na stronie wcześniej całe podwozie tego auta http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg2913390#msg2913390 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Karol, to co ? Będzie coś pite za tydzień w niedziele w związku z okazyją ? patrz na dwudziestego Fejsbók mnie nie poinformował, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Panowie Moja kuzynka jest chora na Mukowiscydozę. Jak pewnie wielu wie, jest to bardzo ciężka i nieuleczalna choroba genetyczna, która prowadzi do przedwczesnej śmierci. Leczenie jest bardzo drogie, a niestety na leki nie ma zniżek. Dlatego bardzo wszystkich proszę o pomoc i rozesłanie tej wizytówki gdzie tylko możecie. Będę bardzo wdzięczny ! Link do wizytówki: http://images49.fotosik.pl/1298/b02471f1b8b4cd6f.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja w wakacje sprzedaje auto jakby sie ktos pytal i szukal b7 a teraz kumple ma czarnego avanta w b6 2,5tdi z 2002 w ori s-line wewnetrznym, dosyc wypasiony i ok. 25000zł chce za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja w wakacje sprzedaje auto jakby sie ktos pytal i szukal b7 Na co myślisz zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zapewne na benzyniaka jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a zobaczymy, ale jest szansa a co do okazyji to w przyszlym tygodniu mam ostatnie egzaminy ale za dwa tygodnie napewno cos przechylimy p.s. Boseron 12 a nie 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam JOŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Me.How dzieki za pomoc Greg dzieki za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przydał Ci się do pomocy mój dawny klient widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przydał Ci się do pomocy mój dawny klient widzę Pablo z całym szacunkiem czy jest ktoś w mieście kogo nie znasz albo nie jest twoim znajomym z bloku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pablo ogarnia całe miasto :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pablo z całym szacunkiem czy jest ktoś w mieście kogo nie znasz albo nie jest twoim znajomym z bloku ?? Nie wiem czy wiesz ale Me.How'a wkręciłem na forum i poznaliśmy się w Media jak pracowałem, pomogłem mu przy nawigacji Wyobraź sobie że miałem ponad 100 takich osób przez te 3 lata i każda z tych osób siedzi w różnych branżach stąd takie a nie inne znajomości. Jeśli ja potrzebuję teraz pomocy to dzwonię do nich w różnych sprawach np. w sprawie podbicia przeglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi