KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Pany Pany bez elaboratów muszę mieć ściankę z cegły pełnej o gęstości min 2kg/dm3 (ale to akurat nie ma zanczenia przy stawianiu) i ytong i regips mi tej normy nie utrzyma choćbym dał 10 płyt. Chcę właśnie się dowiedzieć ile po mieście coś takiego lata żeby zobaczyć czy mnie ktoś w rogi nie wali więc Karol jak masz coś takiego wycenione to jeśli możesz to zerknij to takiej nie mam, myslalem ze potrzebujesz na sztuke zrobic scianke dla sanepidu: zadzwon sobie Mirosław Styczeń 660 978 915, zadzwon powiedz ze jestes ode mnie i powiedz ze jestes zainteresowanym czyms takim, jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 50 zeta krzyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 za m2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 tak za metr[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:37_________________________________________________powiem wam że zatracam jakikolwiek sens w wartość edukowania się itp. marnowania czasu skoro można po 3 latach budowlanki zarabiać stówę na godzinę inwestując w wiadro i kielnię (bo w godzinę spokojnie 2m2 położy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ale oczywiscie ze tak...a to dlatego ze teraz wszyscy ida na studia... za wyburzenie scianki (zrobienie "na rowno" po owej scianie) i wywiezienie gruzu - 840zł Sciana wysoka na 2,6 a szeroka na jakies 2m - zwykła wewnetrzna z cegły i najgorsze ze Ci fachowcy maja tyle roboty ze wybieraja sobie robote.... [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 19:12_________________________________________________ p.s. Tys widzial zeby ktorykolwiek z nich skonczyl budowlanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=210825.msg2922550#msg2922550 Ściągajcie nowy odcinek Top Gear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Fanti ile masz metrów tej ścianki do postawienia..... ojciec ma firme budowlaną moghe zapytać zeby Ci podesłał pracownika i za ile by Ci to zrobił do dogadania myśle. powiem Wam ze dziś za kazda pierdołe sie kase nalicza jak zobaczyłem co ile kosztuje a chwile w tym siedze bo Ojcu pomagam to masakra nic tylko za głowe sie złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=210825.msg2922550#msg2922550 Ściągajcie nowy odcinek Top Gear Pablo do uja wafla czy TY wszedzie musisz wklejać te jeba..... linki ? Zygac się tym chce, jak ktoś chce to sobie sam znajdzie Fanti PW :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 22:09_________________________________________________Kurcze , dopiero teraz sie dowiedziałem ze VW wypuscił coś takiego up! cena hmmm niezła http://www.volkswagen-up.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 a takiego widziales?? [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:18_________________________________________________ ja ostatnio w szoku bylem...w sumie najfajniejszy z tych wszystkich pick upów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 a takiego widziales?? [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:18_________________________________________________ ja ostatnio w szoku bylem...w sumie najfajniejszy z tych wszystkich pick upów... Siema U mnie tkai na podwórku stoi Jak na taczkę z 4 kołami to ładny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jarko dziś gram ale nie pije..... w małych ilościach [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 00:28_________________________________________________Panowie jakby ktoś słyszał o mieszkaniu do kupienia 3,4 pokoje 80 do 100 metrów w dobrej cenie moze byc do remontu całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ale oczywiscie ze tak...a to dlatego ze teraz wszyscy ida na studia... dokładnie, masz całkowita rację , teraz każdy wielki student chce siedzieć za biurkiem, dlatego za takie usługi ludzie będą płacić, jak by nie patrzeć roboty budowlane do lekkich i czystych nie należą p.s. Tys widzial zeby ktorykolwiek z nich skonczyl budowlanke Jakie to ma znaczenie, jeżeli ma o tym pojęcie i jest dobrym fachowcem. Taki zawsze będzie miał prace z polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/policyjny-lans-w-alfie-romeo,1756619 a takiego widziales?? [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:18_________________________________________________ ja ostatnio w szoku bylem...w sumie najfajniejszy z tych wszystkich pick upów... kupujesz jak coś to kumpel ma i Ci powie prawdę czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 http://www.worldcarfans.com/112020740860/nsfw-200-car-pile-up-in-helsinki-video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 http://www.worldcarfans.com/112020740860/nsfw-200-car-pile-up-in-helsinki-video a to co?? okazje zza granicy [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 08:57_________________________________________________http://www.worldcarfans.com/videos/4815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie: Właśnie miałem to samo pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi