nex Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 siema ---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:15 ---------- nie ma "pokaż odpowiedzi na twoje wątki" ((
Yoghurt Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 siema---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:15 ---------- nie ma "pokaż odpowiedzi na twoje wątki" (( Klikasz na subskrybowane tematy i masz swoje watki
norbi3000 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Klikasz na subskrybowane tematy i masz swoje watki też mi tego brakuje, bo jak klikam na Subskrypcje tematów to mam tylko tematy w których brałem udział w nowym forum, te ze starego forum zniknęły btw
Yoghurt Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 też mi tego brakuje, bo jak klikam na Subskrypcje tematów to mam tylko tematy w których brałem udział w nowym forum, te ze starego forum zniknęłybtw No tak, są tylko z nowego forum. Szczerze mówiąc to myśle ze na to już nic nie poradzą. Trzeba sobie poszukać swoje stare wątki i dodać do subskrybowanych
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja tego nigdy nie używałem bo nie musiałem
themOn Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Witojcie o kutwa ale mam piekną sygnaturkę
KERCZI Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a gdzie jest opcja o ktora postulowalismy dla PABLO? "wklej link do wszystkich wątków" ??
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 a gdzie jest opcja o ktora postulowalismy dla PABLO?"wklej link do wszystkich wątków" ?? Nie przeszło ---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 18:41 ---------- Teraz Krakowskie zmalały do 2800 stron. Zresztą wszystkie województwa zostały obcięte.
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie przeszło ---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 18:41 ---------- Teraz Krakowskie zmalały do 2800 stron. Zresztą wszystkie województwa zostały obcięte. Pablo , jest to zalezne ile ustawisz sobie postów widocznych na danej stronie ...... stad tez ilosć stron Ci się zmieni, bo jak narazie możesz sam sobie to ustawić .......
Wąski Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Powitać mały dramat z tym forum ale zapewne czasu dużżżżżo potrzeba aby to ogarnąć.Wszystkie fotki z każdego działu wyleciały ,ciekawe czy wrócą
puchacz Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 cuber mam przyjechać i nie wiem gdzie i kiedy ?............../
gucio07 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Siema z wieczora a jak się dodaje emotki bo gdzieś znikły
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Siema z wieczora a jak się dodaje emotki bo gdzieś znikły gucio, wchodzisz w ustawienia, po prawej na górze później na Ogolne ustawienia po lewej później na pzostałe opcje na samym dole i zaznaczasz : Zaawansowany edytor WYSIWYG
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Pablo , jest to zalezne ile ustawisz sobie postów widocznych na danej stronie ...... stad tez ilosć stron Ci się zmieni, bo jak narazie możesz sam sobie to ustawić ....... Ciekawe, nie było tego wcześniej. ---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:29 ---------- me how nie może nadal się zalogować bo ma problemy z hasłem Wysłałem wam zaproszenia do znajomych, przypomina mi się nasza klasa
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Pablo wielu rzeczy nie było wcześniej
boseron Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 hello dzięi Cub za fotosa poprawionego , ja chyba poczekam kilka dni jak juz wszystko bedzie gites bo niedość ze w pracy od jutra przechodzimy na nowy system i człowiek sie długo przestawiał do nowego to jeszcze forum..... eh.... wszystko ku nowemu rozbudowanemu ......
Rekomendowane odpowiedzi