gucio07 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 :bry:dalej coś nie mogę się do tego forum przyzwyczaić
Transitpower Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 a mnie wczoraj jakis pojeb zarysowal A cóż to się stało?? Opowiadaj....
Radekst Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 zostawilem autko pod blokiem i jakis inteligent sie chyba nie mogl zmiescic obok mnie (gdzie ja bym sprinterem z palcem w du**e wjechal) i mi zarysowal caly zderzak z boku mam nadzieje ze pasta polerska sobie z tym chociaz troche poradzi ---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:51 ---------- tylko ze to sa glebokie rysy bo mialem ubrudzony zderzak piaskiem
Transitpower Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Bolesne... Coś o tym wiem :/ Ale ważne że Ty jesteś cały. A auto - rzecz nabyta. Dziś masz takie jakie masz. Jutro jak wygrasz w totka - będziesz miał inne. A pojutrze jak zapłacisz podatek - to nie będziesz miał w ogóle auta. Ani nawet miejsca w noclegowni... Więc nie przejmuj się zbytnio To tylko auto
LukaszD Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 bry, jakieś takie nie dotarte jeszcze to forum:)
Radekst Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 coś się pindoli z forum, za każdym razem karze mi wpisywać hasło i login pomimo tego że mam zapamiętane, a jak wpiszę to wywala komunikat że błędne hasło pomimo tego że już jestem zalogowany
boseron Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 coś się pindoli z forum, za każdym razem karze mi wpisywać hasło i login pomimo tego że mam zapamiętane, a jak wpiszę to wywala komunikat że błędne hasło pomimo tego że już jestem zalogowany mam dokładnie tak samo, dopiero jak klikne w ikone forum to mnie automatycznie loguje what the f*ck
ozi_wells Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 siema leszcze pierwszy raz na nowym forum <lol2> ---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:37 ---------- ej gdzie tu jest opcja wątków w których sie cłek udziela haha bo nie moge rozkminic ---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:52 ---------- a moze nie ma ---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 11:52 ---------- juz mam
Cuber Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Dziś Kerczi się pojawi nowym furaczem ................
Radekst Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dopiero teraz zauwazylem ze wywalilo wszystkie prywatne wiadomosci, ale lipa
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Cuber nie się spamu, nie będzie mnie dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi