lennox Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zlot i za zajefajną impreze. Dopiero niedawno doszedłem do siebie Ja się dołączam. Fajnie mordki poznać na żywo. Stasinda robi robotę na takie okazje i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Macie swój pierwszy zlot za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Powiem Wam ze moze to i smieszne, ale jak Kuba ustawil mi fotel i pozycje za kierownica, to pomimo ze dziwnie sie teraz jezdzi to po raz pierwszy odkad jezdze samochodem nie boli mnie kregoslup po dluzszej jezdzie...jednak te przyzwyczajenia sa tragiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tez macie zla godzine na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 przestaw strefe czasowa na kaliningrad i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Powiem Wam ze moze to i smieszne, ale jak Kuba ustawil mi fotel i pozycje za kierownica, to pomimo ze dziwnie sie teraz jezdzi to po raz pierwszy odkad jezdze samochodem nie boli mnie kregoslup po dluzszej jezdzie...jednak te przyzwyczajenia sa tragiczne... To super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Powiem Wam ze moze to i smieszne, ale jak Kuba ustawil mi fotel i pozycje za kierownica, to pomimo ze dziwnie sie teraz jezdzi to po raz pierwszy odkad jezdze samochodem nie boli mnie kregoslup po dluzszej jezdzie...jednak te przyzwyczajenia sa tragiczne... A jak to ustawiał? Da się to opisać krótko? Bo mnie widać coś ominęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tez macie zla godzine na forum? Ja tam w ogóle nie widze zegara ---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:37 ---------- a jest ale ja to mam 20.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Za rok myślę że kolejne 3,4 osoby pierwszy raz pojadą na zlot do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki za zorganizowanie zlota za gościa za atmosferę za zabawę i za kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dzięki za wspólne imrezowanie koledzy i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki za zorganizowanie zlota za gościa za atmosferę za zabawę i za kaca cala przyjemnośc po Naszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemka Krakusy Czekam na repley BT w październiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jakbyś oglądał TVN Turbo to byś tego posta nie napisał Pablo k**wa wiem kto to jest bo go ogladam, tylko nie wiem, nie słyszłem czy ma jakiekolwiek umiejetnosci w prowadzeniu auta wyscigowego, tudziez rajdowego, bo to różnica jest jak bys nie wiedział, porównałem go do Kornackiego bo tez jest dziennikarzem TVN Turbo, a o nim słyszałem ze jezdzi. I tylko o to mi chodziło czy ta przejazdzka miśkiem to była jakas taka fachowa czy poprostu zgodna z przepisami, biorąc pod uwage program jaki ten gosc prowadzi i to ze o nim nie słyszałem. Staraj sie czasami czytac ze zrozumieniem bo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemka Krakusy Czekam na repley BT w październiku Siemka Synu Chcesz w końcu zobaczyć na żywo sztuczne ognie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemka Krakusy Czekam na repley BT w październiku Siemka Synu Chcesz w końcu zobaczyć na żywo sztuczne ognie? Chciałeś chyba napisać: siemka suko Miałem wielkie chęci w tym roku ale już straciłem nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemka Synu Chcesz w końcu zobaczyć na żywo sztuczne ognie? Chciałeś chyba napisać: siemka suko Miałem wielkie chęci w tym roku ale już straciłem nadzieję Spoko nie łam się - próbuj, na pewno kiedyś dasz radę Teraz było o mały włos... brakło 3h... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ja jak najbardziej nic do niego nie mam tylko sie zastanawiam, bo nic o nim nie słyszałem tak jak na przykład o Kornackim Ozi do uja pana, jak byś napisał "o nim nie słyszałem tak jak na przykład o Kornackim który jeździ w wyścigach Porsche lub Le Mans 24h" to by nie było tej dyskusji, pisz dokładnie co masz na myśli bo nie wszyscy wiedzieli do czego zmierzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ja jak najbardziej nic do niego nie mam tylko sie zastanawiam, bo nic o nim nie słyszałem tak jak na przykład o Kornackim A co tu k**wa napisałem, w kontekscie wczesniejszych wypowiedzi chyba wiadomo o co chodzi:doh: przeciez nie porównywał bym go do kornackiego tylko dlatego ze pracuja oboje w TVN turbo!!! ---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ---------- zwłaszcza biorac pod uwage ten twój filmik który był wyzej od tego posta co wkleiłem tutaj, a wszystko dlatego ze zwykła przepisowa jazda miskiem wcale nie jest jakims nie wiadomo czym,. nie to co pokazał kiedys POZIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi